Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!

Retourneren en garantie


Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het veertien dagen op zicht en kunt u binnen deze termijn uw bestelling zonder opgave van reden annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen om het bestelde artikel te retourneren.

Uitgeverij Hajefa garandeert de kwaliteit van de artikelen die via onze site gekocht zijn. Wanneer er naar uw mening toch iets niet in orde is, dan kunt u de artikelen binnen veertien dagen in originele staat retour sturen naar Uitgeverij Hajefa.

De verzendkosten van het retour sturen komen voor uw rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Retouren graag van tevoren melden via: info@hajefa.nl, telefoon: 0031 (0)79 362 56 50 of het invullen en retourneren van het retourformulier in Word of het retourformulier in PDF. Na ontvangst van het retour gestuurde artikel zal deze binnen veertien dagen deze worden gecrediteerd (met eventuele verzendkosten) en indien van toepassing binnen veertien dagen worden terugbetaald op de bij ons bekende rekening.

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw retour kunt u een klacht indienen: hoe u dit kunt doen staat onder het kopje klachten in de voorwaarden.

Formulieren:

Het retourformulier in Word
Het retourformulier in PDF


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl