Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!

Privacy


Uitgeverij Hajefa respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uitgeverij Hajefa zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen in geval deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling of voor het toezenden van de nieuwsbrief en/of catalogus.
Uitgeverij Hajefa gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten en geinteresseerden de volgende diensten te leveren:
- levering van artikelen die bij Uitgeverij Hajefa zijn besteld;
- u op de hoogte houden via een digitale nieuwsbrief als u zich hiervoor opgegeven hebt. De nieuwsbrief bevat informatie over nieuwe uitgaven op het gebied van astrologie en spiritualiteit, boekpresentaties, workshops en lezingen van auteurs en informatie over aan Uitgeverij Hajefa verbonden organisaties;
- de jaarlijkse toezending per post van de papieren folder met nieuwe uitgaven.

Welke persoonsgegevens worden bewaard?
- Als u bij Uitgeverij Hajefa een account aanmaakt slaan we de volgende informatie op: uw naam, geslacht, (aflever)adres, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele betaalgegevens (IBAN en BIC), zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
- Als u een bestelling plaatst worden deze gegevens gebruikt om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
- Wachtwoorden worden niet in het systeem van Uitgeverij Hajefa opgeslagen. Indien u het wachtwoord niet meer weet dan kunt u dit opnieuw aanvragen via wachtwoord vergeten.
- Uitgeverij Hajefa maakt alleen gebruik van functionele cookies om de webwinkel goed te laten functioneren en het bestelproces goed te laten verlopen. Deze cookies bevatten informatie over hetgeen dat in de winkelwagen is opgeslagen en dit zal 14 dagen bewaard worden.
- Bij klantgegevens kunt u aangeven of u de digitale nieuwsbrief wilt ontvangen.
- Via de knop Nieuwsbrief kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Uitgeverij Hajefa en/of Opleidingscentrum Ishtar. Als u uw adresgegevens ingeeft dan ontvangt u ook een keer per jaar de papieren folder met nieuwe uitgaven. Indien u geen papieren folder wenst te ontvangen dan kunt u dat doorgeven via info@hajefa.nl.

Aanpassing en verwijdering gegevens
Uw gegevens kunt u in ons systeem inzien nadat u bent ingelogd in de webwinkel. Onder de knop Account kunt u eventuele veranderingen aanbrengen in de bewaarde gegevens en opties voor de ontvangst van de nieuwsbrief. Uw account wordt voor onbepaalde tijd bewaard om u te blijven informeren over nieuwe uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Hajefa.
Indien u uw gegevens wilt laten verwijderen uit ons systeem dan kunt u dit doorgeven via: info@hajefa.nl. Uw gegevens kunnen direct verwijderd worden uit ons systeem als er geen order- en factuurgegevens aan gekoppeld zijn. Indien er wel orders zijn gekoppeld aan uw account, dan kunnen de gegevens pas verwijderd worden zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de bestelling is gedaan. Uw account kan wel op non-actief gezet worden, zodat u geen post of nieuwsbrief meer ontvangt.

Beveiliging van gegevens
Uitgeverij Hajefa bewaart uw gegevens binnen een beveiligd administratief systeem, waarin diverse gegevens afgeschermd (IBAN en inlognaam) of helemaal niet zichtbaar zijn (wachtwoord). Indien onverhoopt uw persoonlijke gegevens toch in handen komt van niet-geautoriseerden dan zal dit binnen drie dagen aan u worden gemeld, evenals bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tevens zullen alle benodigde maatregelen worden genomen om dit ongedaan te maken en om dit in de toekomst te voorkomen.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl