Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!

Uitgeverij Hajefa | Astrologieboeken van Uitgeverij Hajefa

Astrologieboeken uitgegeven door Uitgeverij Hajefa

Hieronder staan de astrologieboeken die uitgegeven zijn door Uitgeverij Hajefa.
In de webwinkel (onder de tab: Winkel) staan ook astrologieboeken van andere uitgevers.Spirituele Astrologie - herziene versie - De Zwarte lichten en de Maansknopen

Carla Kerklaan


Dit boek beschrijft de werking van de zwarte lichten, de Zwarte Zon en de Zwarte Maan, en gaat in op de werking van Pluto en het Gelukspunt. Verder wordt er ingegaan op de rol van de Maansknopen. Daarmee wordt de spirituele dimensie van de horoscoop zichtbaar gemaakt. De Zwarte Zon in de horoscoop geeft de verbinding met de kosmos weer, waardoor we kunnen ervaren dat alles één is. De Zwarte Maan geeft het oorspronkelijke intuïtieve weten weer; de wijsheid van de ziel. Daarin kunnen we ons niet aanpassen aan de normen en gewoonten van onze cultuur, maar blijven we oorspronkelijk en gaan we onze eigen weg.

Meer informatie...
Jouw Zodiac Soul - Werken met de twaalf sterrenbeelden naar evenwicht, geluk en heelheid

John Wadsworth


In dit revolutionaire boek Jouw Zodiac Soul verbindt de toonaangevende Britse astroloog, John Wadsworth, de eeuwenoude tradities van het sjamanistische medicijnwiel met de astrologische sterrenbeelden. Hij gaat hierbij terug naar de oorsprong van de astrologie, die nauw verbonden is met het cyclische ritme van de natuur. Dit wiel draait daarom ook in jou en vormt een blauwdruk van het wiel van sterrenbeelden die dagelijks om jou heen draaien. Het is een wiel van tijd en van initiatie, van beleefde ervaringen, van het spel van licht en donker dat jouw leven vormt.

Meer informatie...
Klassieke astrologie, eenvoudig toepasbaar gemaakt voor de moderne astroloog

Willem Simmers


Dit boek brengt je naar de vroegste tijden van de astrologie. We beginnen in het heden, bij de astrologische kaders waar je vertrouwd mee bent. Vervolgens laten we het schietlood steeds een stukje verder afdalen, naar de meer dan tweeduizend jaar oude basis van dit schitterende kennisgebied. Om dit alles een onuitwisbare plek te kunnen geven binnen je eigen manier van werken, houden we onderweg telkens even halt bij de verschillende lagen die we aandoen. Op die manier maak je je de oorspronkelijke inzichten en methodieken eigen waar de astrologie in lang vervlogen tijden ooit mee was begonnen.

Meer informatie...
2024 Het jaar van de Kristallen Revolutie

Rene Argonijt


Het is bijna zover: 2024, het jaar van de Kristallen Revolutie. Er komt dan een einde aan de periode van verrechtsing en angst waar we ons nu al een jaar of tien in bevinden. In 2024 zal de tijdgeest weer progressiever, opener en vertrouwender worden. Een nieuwe generatie zal opstaan en zal samenlevingen over de hele wereld op hun kop zetten, met frisse acties en nieuwe ideeën; net als eerdere generaties hebben gedaan, maar toch weer helemaal anders. Hoe kom ik daar bij? Alles wat er om de aarde heen gebeurt, het hele samenspel van sterren, planeten en satellieten, weerspiegelt de essentie van wat er hier, bij ons gebeurt.

Meer informatie...
De ziel als werkend beginsel in de astrologische huizen

Dre Aukes


In dit boek stelt Dre Aukes dat de controverse tussen de persoonlijkheid (het ego) en de ziel, die we in werkelijkheid zijn, in wezen het thema is waar de groei van onze bewustzijn over gaat. Nu is dat niet echt nieuw. Wel dat die persoonlijkheid in aanvang ook de schepper is van de levensomstandigheden, die binnen de astrologie vertaald worden in de twaalf huizen.
Vanuit begrippen uit de esoterische astrologie wordt duidelijk gemaakt hoe incarnatie en opgebouwd karma die levensomstandigheden beinvloeden. Zijn die omstandigheden een belemmering voor onze geestelijke groei, dan moeten we die omstandigheden of onze houding ten aanzien ervan, aanpassen aan de bedoelingen van de ziel.

Meer informatie...Cheiron, de weg naar heelheid

Melanie Reinhart


Dit boek is een volledig herziene versie van de eerdere uitgave die in 2006 in het Nederlands is verschenen.
Lijden maakt deel uit van ieders leven, maar in combinatie met wijsheid door en compassie voor onze eigen ervaringen kan ‘vergif een medicijn worden’. Zo ontwikkelen we het bewustzijn dat ons kan vergezellen bij en inwijden in nieuwe stadia van onze spirituele reis.

Meer informatie...


Maansknopen, lotsbepalers in de astrologie

Willem Simmers


Als je je verdiept hebt in de astrologie, dan heb je waarschijnlijk geleerd dat de Drakenkop (noordelijke maansknoop) werkt als de gecombineerde invloed van Jupiter en Venus, en de Drakenstaart (zuidelijke maansknoop) als die van Mars en Saturnus. Daarmee is de toon meteen gezet...

Meer informatie...


Praktijkboek Klassieke medische astrologie

Oscar Hofman


Door de eeuwen heen is de geneeskunst altijd zeer nauw verbonden geweest met de ’hemelsche kunst’, de astrologie. De oude methodes van de medische astrologie zijn dankzij de razendsnelle opkomst van de traditionele astrologie in onze tijd weer populair geworden en ze blijken in de praktijk nog steeds zeer effectief. De focus van dit boek ligt op deze praktijk. Met welke middelen kun je...

Meer informatie...


Astrologie en Chinese geneeswijze

Pieter Slotboom


In dit boek worden de (westerse) astrologie en de Chinese geneeswijzen samengevoegd, waardoor het inzicht in de astrologische anatomie wordt vergroot. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zicht te krijgen op eventuele verstoringen van de gewoonlijk harmonische balans van energieen in het menselijk lichaam. Het is zeker geen medische verhandeling, het is wel een andere kijk op welke tekens of planeten corresponderen met organen en lichaamssystemen, en hoe ze deze in stand houden en daarmee beheersen.

Meer informatie...

Zielsgerichte Astrologie - Een sleutel voor het zich ontwikkelende zelf

Alan Oken


Met dit baanbrekende boek op het gebied van de esoterische astrologie biedt Alan Oken, uitgaande van de theosofische filosofie, Alice Bailey en de leringen van de oude wijsheid, een dynamische manier voor het duiden van de horoscoop, zodat het pad van de ziel naar innerlijke verlichting en uiterlijke vervulling wordt geopenbaard....

Meer informatie...


Eclipsen in de astrologie

Willem Simmers


In dit boek wordt kort ingegaan op het ontstaan van eclipsen, de verschillende soorten eclipsen en wordt er uit de doeken gedaan wat eclipsen in astrologische zin betekenen. Hoe werkt een eclips uit in een individuele horoscoop of de horoscoop van een land, wat precies is de invloed van voorgeboortelijke (prenatale) eclipsen en voorgeboortelijke volle en nieuwe manen (lunaties)? Dit en nog veel meer tref je, geillustreerd met veel voorbeelden, aan in dit boek dat daarmee uniek is in zijn soort.

Meer informatie...

Ongeaspecteerd, Ongeaccepteerd

Atie Kaper


In dit boek laat de auteur zien dat ongeaspecteerde planeten in de horoscoop vaak ervaren wordt als een concentratie van energie, die zich op een specifieke manier uit en niet altijd begrepen wordt door de omgeving.Door haar jarenlange ervaring en met name door de persoonlijke gesprekken met haar clienten is Atie Kaper steeds meer geboeid geraakt door dit onderwerp. Daarom heeft zij haar kennis en ervaring gebundeld en worden de kenmerken van ongeaspecteerdheid...

Meer informatie...

Lunaren

Tineke Boogaarts


De Maan komt in haar rondgang door de dierenriemtekens eenmaal per maand terug op de positie van de Maan in onze geboortehoroscoop. De horoscoop die we van dat moment maken wordt een lunaar genoemd. Deze lunaar laat de tendensen zien voor de komende maand. De lunaar staat niet op zichzelf, de thema’s van de lunaar worden dikwijls al door onze geboortehoroscoop en/of solaar aangereikt.

Meer informatie...

De Plutoiden - Lichten van kosmische wijsheid

Saskia van Vliet


Vlak na de eeuwwisseling werd er nieuw licht geworpen op het ruimtelijk gebied rondom Pluto. Astronomische ontwikkelingen hebben door de ontdekking van nieuwe planeten ertoe geleid dat er binnen de astrologie een nieuw gebied te bestuderen is. Dit boek gaat over deze dimensie voorbij de baan van Neptunus. Behalve Pluto zijn nu ook Huya, Varuna, Ixion, Quaoar, Haumea, Eris, Sedna, Orcus en Makemake medebewaarders van ons onderbewuste.

Meer informatie...

Nieuwe bakens voor een nieuwe tijd - Het openen naar kosmisch bewustzijn, van Essentie naar Diamant

Monique Leurink


Een nieuwe aarde begint bij jezelf. Het ontdekken van de bakens van de eigen essentiele ontwikkeling is gekoppeld aan het omarmen van de waarden van de nieuwe tijd. In dit boek worden deze nieuwe waarden mede aangereikt, tegelijkertijd met een respectvolle reverence naar de oude waarden van een tijd die elke dag verder achter ons komt te liggen. Ze maken deel uit van een waardenpatroon dat vanuit een kosmische cyclus elke tweeduizend jaar verandert...

Meer informatie...

Uurhoekastrologie - De kracht van voorspellende astrologie

Willem Simmers


De kracht van voorspellende astrologie is een standaardwerk voor eenieder die zich wil bekwamen in de uurhoekastrologie. Het neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het voorspellen met astrologie en je doorloopt alle stadia, van beginner tot vergevorderde. Daarmee is dit het meest complete leer- en werkboek voor hen die zich willen bekwamen in deze kunst.

Meer informatie...


De zwarte maan in de kinderhoroscoop: Opvoeden in het Zicht van de Ziel - De twaalf paden van ontwikkeling

Carla Kerklaan


Elk kind heeft een eigen oorspronkelijke zielenkwaliteit en verwerft in de loop van zijn ontwikkeling een passende vorm, een persoonlijkheid, waarmee deze zielenkwaliteit kan worden uitgedrukt. In de mythe over Demeter, houdt zij het koningskind in het vuur om hem daarmee onsterfelijkheid te verlenen. Hiermee wordt verbeeld hoe Demeter voorkomt dat Demophon zich gaat hechten aan aangeleerd gedrag en hoe zij hem helpt oorspronkelijk te blijven.

Meer informatie...

Maansknopen, Zwarte Lichten en Familiepatronen

Carla Kerklaan


'Maansknopen, Zwarte Lichten en familiepatronen' is een uitbreiding van en vervolg op het eerder verschenen `Spirituele astrologie, de Zwarte Lichten', waarin de Zwarte Zon en de Zwarte Maan worden beschreven en uitgewerkt. Centraal staan de Maansknopen en de gecombineerde werking van de Maansknopenas, de as van de Draak en het Beest, de Zwarte lichten, de Maanfasen, het gelukspunt en de Mysterieplaneten.

Meer informatie...

Pluto deel II - De evolutie van de ziel door relaties

Jeff Green


In voorspoed en tegenslag, tijdens ziekte en gezondheid, zullen jij en je partners elkaar telkens opnieuw tegenkomen, gedurende vele, vele levens, net zo lang tot jullie alle knopen hebben ontward. Er is gewoon geen ontkomen aan – je Ziel heeft relaties nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Meer informatie...


Leven na verlies

Darrelyn Gunzburg


Rouw is uitputtend, complex en verwarrend; een altijd veranderend proces dat veel tijd vraagt. Toch is niemand echt voorbereid op de impact die dit proces op ons leven kan hebben. We houden onszelf voor dat de dood niet bestaat en dat het verdriet onze deur wel voorbij zal gaan. Er zijn twee dingen waar astrologie bij uitstek geschikt voor is: het beschrijft de aard en kenmerken van de persoonlijkheid, maar ook hoe de toekomst eruit zal zien.

Meer informatie...

Wat onthult jouw horoscoop - Alles over je karakter, relaties, studie- en beroepskeuze

Lea Manders


Kun je het niet laten om elke horoscoop die je in tijdschriften tegenkomt even door te lezen? Ben je geinteresseerd in ván die kleine boekjes die alle kenmerken van jouw sterrenbeeld beschrijven? Dan wordt het tijd dat je kennismaakt met de echte astrologie, gebaseerd op jouw unieke persoonlijke gegevens: je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Meer informatie...


Astrologie als taal van de allesomvattende eenheid

Bert Esser


In dit boek komt Bert Esser tot de conclusie dat alle verbanden van de astrologie met andere disciplines geen toeval kunnen zijn, maar wijzen op een onderliggende eenheid van al het geopenbaarde in het heelal. Met een uitleg van het nulpuntveld laat de auteur zien dat de astrologie een taal van de allesomvattende eenheid is.

Meer informatie...


Pluto, planeet van de tijdgeest

Bettina Reijn


Dit boek beschrijft de gebeurtenissen en veranderingen in de geschiedenis vanaf 1930 en de manier waarop de verschillende generaties deze ‘mee-maken’. Op treffende wijze koppelt de auteur de heersende tijdgeest en generaties aan de beweging van Pluto door de dierenriemtekens. Op deze manier verklaart zij op astrologische wijze de verschillen tussen de diverse generaties en de ontwikkelingen in de wereld.

Meer informatie...

Astrologische Hulptechnieken

Dre Aukes


Astrologen gebruiken regelmatig bepaalde, soms minder bekende, technieken ter verfijning van de horoscoopduiding. Dre Aukes ontdekte door zijn werk in het astrologisch opleidingencircuit en via collega’s uit het vak dikwijls bepaalde hulptechnieken, die voor hem onbekend waren. Anderzijds hanteert hij sommige hulptechnieken zelf zo goed als dagelijks, terwijl zijn collega’s hier dan weer nauwelijks bekend mee zijn.

Meer informatie...

Het helen van Plutoproblemen

Donna Cunningham


Als je niet wilt veranderen, lees dit boek dan niet! Als je alles ter harte neemt wat deze schrijfster over Pluto te melden heeft, is het praktisch onvermijdelijk dat je tot zelfonderzoek overgaat. Als je het eenmaal gelezen hebt dwingt dit boek je als het ware om bepaalde aspecten van je leven te gaan veranderen. Donna Cunningham geeft basisinformatie over het Plutonische type, legt uit hoe Pluto in de geboortehoroscoop kan uitwerken en laat zien hoe Plutonische problemen zich kunnen manifesteren.

Meer informatie...

Pluto, de kracht van je ziel

Hermine Merlijn


In dit boek wordt de werking van Pluto op zielsniveau en op persoonlijkheids-niveau beschreven. Ook wordt de werking van Pluto verbonden met patronen uit vorige incarnaties. Duidelijk wordt uitgelegd hoe paradoxaal en diepgaand Pluto in het huidige leven kan doorwerken. Pluto symboliseert zowel de levensdrift, als de angst om het aardse bestaan te verlaten. Per huis, teken en aspecten wordt beschreven wat de werking van Pluto’s’energie is in het huidige leven.

Meer informatie...

Neptunus, het twaalfde huis en Vissen - Het einde van de hoop, het begin van de waarheid

Maurice Fernandez


Welke betekenis hebben Neptunus, het twaalfde huis en Vissen en wat leert dit archetype ons over de aard van het bestaan en de redenen waarom we hier zijn? In dit meesterlijke werk tilt Maurice Fernandez de sluier van verwarring en geheimzinnigheid op die geleerden vaak hoofdbrekens heeft gekost bij het verklaren van deze invloeden. Begeef je op een ontdekkingsreis waarbij je de werkelijkheid van de astrologische invloed van Neptunus ontdekt, die ...

Meer informatie...

Incarnatie, de vier hoeken en de maansknopen

Melanie Reinhart


De vier hoeken van de geboortehoroscoop, de ascendant, de descendant, het MC en het IC, weerspiegelen de horizon en de meridiaan op het moment van geboorte en samen staan ze symbool voor het ‘stoffelijke kruis’ waarin we geboren worden. Deze symboliek beschrijft onze deelname aan de uiterlijke werkelijkheid en het verklaart ook hoe subtiele geloofs-structuren, levenshouding en omstandigheden ons innerlijk orientatiebesef beinvloeden.

Meer informatie...

Handboek voor Combine- en Compositieduiding - Zielsverbanden in de relatiehoroscoop

Mona Riegger


De relatie-astrologie is door het gebruik van combine- en compositiehoroscopen wezenlijk verruimd en verdiept. Beide methoden baseren zich op het inzicht, dat bij de eerste ontmoeting van twee mensen het thema, waarmee zij in de loop van hun relatie tot een vergelijk zullen komen, allang vaststaat.

Meer informatie...


Levensloopanalyse, leerboek voor secundaire progressie

Ernst Ott


Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen.De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de geboortehoroscoop, liggen bij de geboorte min of meer vast. Deze vele ontwikkelings-mogelijkheden zijn sluimerend aanwezig, totdat ze door de progressies geactiveerd worden.

Meer informatie...

Nieuw zicht op huiscuspen

Dre Aukes


Met Nieuw zicht op huiscuspen toont Dre Aukes aan dat de tekens op de huiscuspen belangrijke informatie oplevert bij de horoscoopduiding. Hij stelt dat een planeet in een teken bewuste behoeften laat zien, terwijl een huiscusp in een bepaald teken veeleer de onbewuste en meer subtiele drijfveren aangeeft.

Meer informatie...
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl