Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!

Maankalender 2023


Uitgeverij Hajefa | Maankalender 2023 - Esther van Heerebeek In deze maankalender 2023 lees je hoe je van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Wanneer is het een goed moment om je administratie te doen, het gras te maaien of extra water te drinken? Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn.

Leven met de maanfasen

Naast de diverse maanfasen lees je in de Maankalender 2023 ook alles over de astrologische verbinding met de maan. Tevens komen andere belangrijke astrologische invloeden op het dagelijkse leven aan bod. En krijg je interessante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer het volle maan in Steenbok is of wanneer de maan in apogeum of perigeum staat. Wat gunstig is om te doen bij nieuw maan of het eerste kwartier. En nog veel meer interessante wetenswaardigheden waarmee je praktisch aan de slag kunt.

Maankalender 2023

De Maankalender 2023 is uitgevoerd in de vorm van een scheurkalender. In deze kalender lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren, huidverzorging en gezondheid passend bij ieder dierenriemteken. Op iedere bladzijde vind je duidelijke symbolen die aangeven waar de betreffende maanfase gunstig voor is. Deze Maankalender zit niet alleen boordevol tips en adviezen. Maar geeft ook inzicht in welke activiteiten gunstig zijn tijdens de verschillende maanfasen. Daarnaast ontvang je filmtips en voedingsadviezen, passend bij ieder dierenriemteken. Zo leef je elke dag in harmonie!Maanagenda 2023


De Maanagenda 2023 is een mooie aanvulling op de Maankalender 2023.
In de Maanagenda staat hoe je in 2023 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Symbolen geven elke dag aan welke activiteiten gunstig zijn om die dag te doen. Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt. En in welk teken de maan staat.
De agenda past met zijn 10,9 x 15,6 cm zelfs in de kleinste tas en is hierdoor makkelijk mee te nemen.
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl