Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Planeten in compositie
Analyse van menselijke relaties
Robert Hand

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 31.50ISBN: 9789463315036
Uitgegeven door: Schors
Jaar uitgave: 2001
Pagina's: 469


Geen reviews


Bekijk achterkant

Tot in de zeventiger jaren bestond er in de astrologie geen theorie of techniek waarmee relaties nader bekeken konden worden: de zogeheten partnervergelijking.Om meer dan één horoscoop, in relatie, te kunnen duiden, moest men de toevlucht nemen tot allerlei methoden en conclusies die de lading eigenlijk niet dekten.

Met het begrip 'compositiehoroscoop' (horoscoop samen-gesteld op basis van twee of meer geboortehoroscopen) introduceerde de Amerikaanse astroloog Robert Hand een nieuw type horoscoop, namelijk die van de relatie zelf.

Het bijzondere van deze horoscoop is, dat er slechts één horoscoop te duiden valt, één die tot in de kleinste onderdelen en details niet alleen de positieve en negatieve kanten van de relatie, maar ook de hoogte- en dieptepunten laat zien.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer