Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Je bent je eigen medicijn
Let op: verschijnt in juni 2021!
dr. Judith M. Kocken
Uitvoering: Hardcover
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789463310307
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina's: +/- 192


Geen reviews


Bekijk achterkant

Let op: verschijnt in juni 2021!
Betaal tot publictatiedatum geen verzendkosten binnen Nederland!


Je lichaam bezit enorme kracht en wijsheid. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en gebruik maken van de kracht in jezelf, kan wonderen doen voor je lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en relationele gezondheid .

Dit boek houdt je een liefdevolle spiegel voor over wat gezondheid is en wat je kunt doen voor de gezondheid van jezelf en van anderen, met name kinderen. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk, laat Judith Kocken het belang zien van een gezonde relatie met jezelf en de impact hiervan op je lichaam, je gedachten, emoties en hoe je reageert op je omgeving. Wanneer je gebruik maakt van de wijsheid van je lichaam is het mogelijk om oude pijn in jezelf te genezen. Zo stopt het onbewust doorgeven van oude pijn aan je kinderen; zodat die zich vrij kunnen voelen om hun eigen leven te leven en zich wel geliefd, gehoord, gezien, gewaardeerd en gesteund te voelen en worden chronische stress en langdurige klachten voorkomen.

Dr. Judith M. Kocken (1968) heeft meer dan dertig jaar ervaring in de geneeskunde en werkt als kinderarts, gespecialiseerd in maagdarmleverproblemen. Ze schreef het boek Kinderbuik en is initiatiefnemer van Kinderbuik&co, een medisch specialistische praktijk waar kinderen, jongeren en volwassenen met langdurige klachten worden behandeld en waar alles draait om gezondheid en kwaliteit van je leven. Judith Kocken werkt vanuit een holistische kijk op gezondheid, wat betekent dat ze mensen bekijkt als geheel; als meer dan hun lichamelijke problemen. Duizenden kinderen, jongeren en volwassen mensen hebben bij haar geleerd wat je kunt doen om niet alleen klachtenvrij te zijn, maar werkelijk gezondheid en welzijn te ervaren.
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl