Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


De zeven kwaliteiten van een echte heks
+ tien geboden voor zelfliefde
Peter den Haring

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 14.95ISBN: 9789463310178
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2017
Pagina's: 128


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit magische verhaal is gesitueerd in een negentiende-eeuws, Oost-Europees decor. Het beschrijft in grappige symboliek de ontwikkelingsgang van een jong meisje. Door de romantiek en de directe humor is het verhaal toegankelijk voor jongeren vanaf twaalf jaar. Als spirituele fabel, geschreven vanuit een therapeutische optiek, is het bestemd voor een onbegrensd publiek.

Verenike gaat na een ruzie met haar pleegmoeder op zoek naar haar vader, die ze nooit gekend heeft. Ze weet alleen dat hij ooit muzikant was en dat hij waarschijnlijk in de verre stad Praalburg woont. Daar is net de oorlog tot een einde gekomen. Lastig bij haar speurtocht is, dat veel mensen denken deze meneer Ongrond te kennen, maar dat ze allemaal verschillende ideeën over hem hebben. Het scheelt dat onze heldin de taal der dieren spreekt. Via een draaktovenaar, trollen, hulp van kraaien en knappe kunsten weet ze verzoening tussen een eenogige heks en de klagerige Regentes van Praalburg te bewerkstelligen. In een razendsnel tempo leert ze bovendien de zeven kwaliteiten van een echte heks en de handige Tien geboden voor zelfliefde.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer