Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Astrologie & Chinese geneeswijze
Een integratie
Pieter Slotboom
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789463310147
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2018
Pagina's: 256


Geen reviews


Bekijk achterkant

In dit boek worden de (westerse) astrologie en de Chinese geneeswijzen samengevoegd, waardoor het inzicht in de astrologische anatomie wordt vergroot. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zicht te krijgen op eventuele verstoringen van de gewoonlijk harmonische balans van energieën in het menselijk lichaam. Het is zeker geen medische verhandeling, het is wel een andere kijk op welke tekens of planeten corresponderen met organen en lichaamssystemen, en hoe ze deze in stand houden en daarmee beheersen.

Het door de Gele Keizer ongeveer 2600 v.Chr. uitgewerkte menssysteem kent een verrassende logica die zich prima laat combineren met het astrologische systeem. De Chinese denkwijze baseert zich op de vijfhoek, het pentagram van Venus, dat de basis vormt van alle symboliek en logica. Deze ontmoeting tussen de Chinese vijfhoek of het ‘pentagram van Venus’ en de westerse ‘zodiakale dierenriem’ biedt een zeer interessante verruiming van zowel duidingsmogelijkheden alsook een opening naar nauwkeuriger analyses van medisch astrologische verwijzingen (of correspondenties).

Deze studie biedt een waardevolle uitbreiding aan de parate kennis voor zowel de beginnende als de gevorderde astroloog.

Een inleiding en aantal processen zoals beschreven in het boek Astrologie & Chinese geneeswijze is te zien in een video die staat op YouTube:Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl