Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Vegetarische recepten ge´nspireerd door een lomilomi-chef

Danielle Coeterier

Uitvoering: Hardcover
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789082393200
Uitgegeven door: Stichting Share Aloha
Jaar uitgave: 2015
Pagina's: 52


Geen reviews


Bekijk achterkant

De auteur leerde tijdens een opleiding lomilomi (Hawa´aanse Healing Massage) dat eerlijk eten en puur leven je wereld kunnen veranderen. Deze massage is voedend voor de ziel en daarom wordt er gewerkt met puur voedsel dat voedend is voor het lichaam en bevrijdend voor de geest.

Alle recepten in dit boek zijn gemaakt met pure producten zonder kunstmatige toevoegingen, vrij van geraffineerde suiker en tarwe en de meeste recepten zijn ook gluten- en koemelkvrij.

De opbrengst van dit kookboek komt volledig ten goede aan de Stichting Share Aloha. Deze stichting zet zich onvoorwaardelijk in om de oude Hawaiiaanse cultuur en tradities te ondersteunen die ontelbare wijsheden herbergt. Leven in de Aloha Spirit van Hawaii is een voorrecht dat ieders leven kan verrijken.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van Ç 2,- en voor pakketpost van Ç 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer