Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


De noordelijke Maansknoop Spirituele Astrologie I

Bastiaan van Wingerden

Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 35.00ISBN: 9789080715523
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit boek kan je kris-kras door elkaar lezen. Desnoods van achteren naar voren als je wilt. Dit boek geeft een heldere astrologische uitleg over het samenspel van de maansknopen, de Zwarte Maan en Pluto. Naast de achtergronden van dit duidingssysteem wordt op een praktische manier de werking van de maansknopen in de huizen besproken, zodat je kan zien welke richting het op zal gaan in je leven. De noordelijke Maansknoop is de boodschap die de ziel in gene zijde van de gidsen heeft meegekregen en geeft antwoord op het waarom in je leven. Het geeft zingeving aan je spirituele proces. Het beschrijft de 7 jaren cycli waar iedereen aan gebonden is. Als je dit boek begint te lezen kan je niet meer stoppen.

Bastiaan heeft zijn jarenlange praktijkervaring als reïncarnatietherapeut en astroloog gebruikt om het spirituele duidingsysteem te toetsen in zijn praktijk. Aan de hand van regressieverhalen van zijn cliënten worden voorbeelden gegeven hoe spirituele punten uitwerken in vorige levens en in dit leven. Hierdoor is dit boek behalve voor astrologen ook interessant voor reïncarnatietherapeuten.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer