Binnen Nederland vanaf twee stuks (Belgie drie stuks) geen verzendkosten!


Cosmische Cycli van Wording

Alexander Ruperti
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 37.00ISBN: 9789080591615
Uitgegeven door: CHTA
Jaar uitgave: 200
Pagina's: 302


Geen reviews


Bekijk achterkant

Het leven is een proces van cyclische patronen, waarbij Dane Rudhyar.s Humanistische Astrologie inzicht kan geven hoe iemand de belofte van zijn geboortehoroscoop op het hoogst mogelijke niveau kan realiseren. Bij dit groeiproces legt Alexander Ruperti allereerst de nadruk op leeftijd, omdat de betekenis van ieder astrologisch symbool wijzigt met de jaren, evenals de manier waarop wij problemen oplossen, uitdagingen aangaan en relateren aan de wereld om ons heen.

In dit boek beschrijft Ruperti in detail de mogelijkheden die de verschillende symbolische planetaire cycli gedurende het leven bieden, terwijl hij er terecht op wijst dat ieder mens altijd vrij is om deze al dan niet, positief of negatief, te benutten. Het gaat in het leven immers nooit om gebeurtenissen op zich, maar om de .betekenis. die wij persoonlijk aan al onze ervaringen hechten en waar wij dus zelf verantwoordelijk voor zijn, want dat bepaalt ons referentiekader: wie we in ons dagelijkse leven zijn.

Dit boek mag in geen enkele astrologische bibliotheek ontbreken en zal het inzicht van iedere astroloog verrijken, zelfs als het na jaren weer opnieuw wordt bestudeerd.

Verzendkosten

Nederland: Vanaf 2 artikelen: geen verzendkosten. 1 artikel: € 2,- voor brievenbuspost en € 5,- voor pakketpost.
België: Vanaf 3 artikelen: geen verzendkosten.
1 of 2 artikelen € 6,-.
Overige landen: zie de voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer