Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


De Kunst van Leven
Een praktische handleiding voor het creŽren van je werkelijkheid
Barbara Borecka en Renť Argonijt

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789077677698
Uitgegeven door: Hajefa
Jaar uitgave: 2014
Pagina's: 221


Geen reviews


Bekijk achterkant

Je hebt het potentieel om te CreŽren wat je werkelijk wilt en je dromen te leven! Je leven kan mooi en goed zijn. Dit inzicht brengt alle kracht en alle macht terug bij jou.

Je CreŽert door middel van je vibratie. Elk moment van je leven zend je ? bewust en onbewust ? energiepatronen naar het Universum, die daar door resonantie worden versterkt en naar je terugkeren. Wat je vibreert verschijnt in je leven. Je vibratie kun je gelukkig beÔnvloeden en met dit boek leer je hoe je dat kan doen.

De Kunst van Leven is grotendeels geboren uit de antwoorden van Barbara op de vragen van haar cursisten. Zodoende worden in dit boek niet alleen de basisprincipes van CreŽren uit de doeken gedaan, maar krijg je ook mee hoe deze in de praktijk kunnen worden gebracht. Het boek staat vol praktijkvoorbeelden en direct toepasbare tips. De methodiek is efficient en grondig: werken aan de echte oorzaak: de vibratie van jouw energie.

Gun jezelf dat leven! Laat je dromen uitkomen!
Alles is mogelijk!

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van Ä 2,- en voor pakketpost van Ä 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer