Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Shiva
Een onderzoek naar de relatie tussen Advaita, Kashmir Saivisme e
Ralph Bakker

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 24.95ISBN: 9789076458038
Uitgegeven door: MetaVision Publishing
Jaar uitgave: 2000
Pagina's: 144


Geen reviews


Bekijk achterkant

Ralph Bakker bestudeert Vedanta-filosofie vanaf z'n 9e. Nu, na 28 jaar lang onderzoek verricht te hebben, schrijft hij zijn bevindingen over een bijzonder diepgaande filosofie, die zeker niet onder doet voor de Griekse filosofen. Bakker is een filosoof, musicus, sportman, coach, bedrijfstrainer en liefhebber van de paradox.

De mythische God Shiva kan een grote rol spelen in de bewustzijnsrevolutie die nu gaande is. Kashmir Saivisme is een bijzonder verheven filosofie waar nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven is in de Westerse wereld. Shiva is het pure bewustzijn, de stille observator. Middels zijn Shakti (vrouwelijke dynamiek) is het universum geschapen en daalde God af in de wereld middels 36 tattva's of principes. Aan ons, de mens, om deze weg terug te vinden en ons wederom te verenigen met het Goddelijke, alhoewel we nimmer afgescheiden waren.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer