Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


De Solaar
Theorie, achtergronden en duiding van de zonneterugkeer
Karen Hamaker-Zondag

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.50ISBN: 9789076277820
Uitgegeven door: BF Uitgeverij
Jaar uitgave: 2014
Pagina's: 136


Geen reviews


Bekijk achterkant

Eén keer per jaar komt de Zon aan de hemel weer op de plek terug die hij in je geboortehoroscoop inneemt. Voor dat moment maakt een astroloog een horoscoop: de zonneterugkeer ofwel de solaar. Die horoscoop vertelt veel over de tendensen van het komende jaar, tot de volgende solaar begint.

In dit boek geeft Karen Hamaker-Zondag op de haar bekende heldere manier zowel de theoretische achtergronden van de solaar als een aanpak en stappenplan om de solaar te duiden. Ze illustreert de techniek aan de hand van voorbeelden, en laat zien hoe een solaar samenhangt met de geboortehoroscoop en met andere methoden van voorspellen en een prachtig instrument is om diepte te geven aan transits en progressies.

Maak je solaar en ga er mee aan de slag! Met dit boek leer je snel en eenvoudig duiden en je zult verbaasd staan over de informatie die een solaar geeft!

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer