Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Psychische groei en individuatiesymboliek
In Tolkiens "In de ban van de ring"
Karen Hamaker-Zondag

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 22.50ISBN: 9789076277622
Uitgegeven door: BF Uitgeverij
Jaar uitgave: 2008
Pagina's: 192


Geen reviews


Bekijk achterkant

Vanaf 2004 heeft Karen workshops gegeven over de symboliek van ‘In de Ban van de Ring’ in het licht van de Jungiaanse psychologie, die met groot enthousiasme ontvangen zijn en die ze in dit boek verder heeft uitgewerkt. Aan de hand van fragmenten van de drie films laat ze zien hoe dit epos op prachtige wijze het individuatieproces in de mens uitbeeldt, met alle dynamieken die daarbij horen als schaduw, animus en anima, de rol van het ego en de samenwerking met diepere lagen van archetypen en instincten. Aan het einde laat ze ook zien hoe bewegingen in het collectief onbewuste via Tolkien's eigen complexen tot zo'n groots werk konden leiden.

In dit boek legt Karen een meer dan 30-jarige ervaring met deze thema's neer en laat op heel heldere en toegankelijke wijze de diepte van "In de Ban van de Ring" zien.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer