Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Uranus - "de kunst vuur te stelen"

Liz Greene

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 28.50ISBN: 9789076277318
Uitgegeven door: Bona Futura
Jaar uitgave: 1998
Pagina's: 312


Geen reviews


Bekijk achterkant

In 'Uranus, de kunst vuur te stelen' geeft Liz Greene haar nieuwste inzichten en ervaringen met de planeet Uranus in de horoscoop, en leidt de lezer naar een heel nieuwe benadering van deze energie. Waar de meeste astrologen Uranus beschouwen als een drang naar individualiteit, laat Liz juist zien hoe collectief deze planeet is, en hoe we als individu worstelen met het gevecht tussen individu en collectief.

In een meesterlijke analyse laat ze, aan de hand van de mythe van Prometheus, zien hoe we anders zijn met Uranus en welke prijs we daarvoor betalen. Ze licht dat toe aan de hand van de duiding van Uranus in de huizen en aan de hand van zijn aspecten. Uranus en Saturnus hebben mythologisch een sterke band, die ze in het tweede deel analyseert. Aan de hand van de transit-cycli van Saturnus en Uranus verduidelijkt ze conflicten in de menselijke levensloop en laat onderliggende patronen zien, die ze illustreert aan de hand van een paar voorbeeldhoroscopen. Dat zet Uranus in een verder perspectief, terwijl ook Saturnus verduidelijkt wordt.

Een baanbrekend werk van een belangrijke astrologe:een must voor elke beoefenaar van de astrologie.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer