Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Bevrijdende astrologie
Oersymboliek van de Zon in de Tekens van de Dierenriem
Christiane Beerlandt

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 23.00ISBN: 9789075849172
Uitgegeven door: Beerlandt Publications
Jaar uitgave: 2006
Pagina's: 348


Geen reviews


Bekijk achterkant

Ram, Stier, tweelingen, Kreeft...? De horoscoop als spiegel van het web waarin je onbewust gevangen zit, en tevens de leidraad om je hieruit te bevrijden! Revolutionair maar écht is de inhoud van dit boek, deze astrologische psychologie.

De mens 'is' geen Ram of Stier of, maar wordt geboren met een reeks overtuigingen en gedragspatronen waarvan hij de foto vindt in zijn geboortehoroscoop. Hij draagt in zich de overtuiging die overeenstemmen met Zon in Ram, Stier, enz. De horoscoop als blauwdruk van het doolhof waarin de meeste mensen zichzelf gevangen houdt op basis van negatieve, naar lijden en dood lopende, overtuigingen. Maar zij is tevens als de draad van Ariadne die je de weg naar bevrijding kan tonen! Hiertoe heeft Cristiane Beerlandt zich opengesteld om de juiste informatie over de .tekens van de dierenriem. te mogen ontvangen uit haar innerlijke bron.

Doe je deur open, kom binnen, hoor en lees wat jou gebonden houdt of beperkt, waar jij jezelf in het onvermogen houdt om te leven vanuit jouw levende centrum. Bevrijd je aan de hand van deze diepe inzichten en gooi je horoscoop, je doolhof dan ver achter je!

De diepere symboliek van onze Zon. De diepste betekenis van de symbolen Maagd, Vissen, Stier, Kreeft. Geen sprake van fatalisme of toekomstvoorspelling. Heilzame inzichten: voor psycholoog, astroloog en leek.

Dit boek stampt net als de andere boeken van Christiane Beerlandt vele gesloten deuren open. Het biedt, vanuit waarheidskracht geschreven, aan elkeen de kans om zich te bevrijden uit de eigen negativiteit teneinde de weg naar leven in vreugde te vinden.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer