Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Helende ruimten
Wonen als basis voor gezondheid, harmonie en heelheid
Ronald Faber

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 12.50ISBN: 9789074899802
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2004
Pagina's: 120


Geen reviews


Bekijk achterkant

Wonen is verweven met je hele leven en oefent invloed uit op je dagelijkse functioneren, je welbevinden en je welzijn. Bewust wonen kan zelfs een spirituele ervaring zijn die je dichter tot je innerlijke wezen brengt. Het is als het ware een spiegel die je voorgehouden wordt en waarin je persoonlijkheid weerspiegeld wordt.

Bewuste wooninrichting betekent het scheppen van een positief spiegelbeeld! Feng Shui leerde ons al hoezeer mens en ruimte met elkaar in wisselwerking staan; Ronald Faber heeft daar reeds over gepubliceerd. In dit boek gaat hij een stap verder en nodigt de lezer uit om enerzijds niet te star te zijn in het volgen van regels maar ook de eigen intuïtie en het eigen gevoel te gebruiken, anderzijds biedt hij allerlei invalshoeken en ideeën om de lezer te helpen meer vanuit een heelheidsgedachte, dus holistisch, zijn woning en woonomgeving in te richten.

Alles op aarde en in de kosmos bestaat uit energie, en werken met energieën van vormen, kleuren, verhoudingen en materialen kunnen je leefruimte maken tot een energieveld dat stimuleert, motiveert en de psychische en lichamelijke gezondheid bevordert.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer