Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Handleiding voorspellende astrologie
Primair, secundair en transit in de psychologische astrologie
Karen M. Hamaker-Zondag

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 24.50ISBN: 9789074899253
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2013
Pagina's: 232


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit boek behandelt de belangrijkste methoden van de psychologische voorspellende astrologie, met de nadruk op transits, primaire directies en secundaire progressies. De achtergronden van deze methoden, de techniek én de duiding worden helder uiteengezet.

Door het overzichtelijke stappenplan krijg je snel greep op de veelheid aan tendensen die in een bepaalde periode spelen, en kun je er overzichtelijke thema’s uit halen.

Met deze systematische aanpak zie je niets over het hoofd en zul je ook niet verdrinken in de veelheid aan data! Ook minder bekende onderwerpen als stationair-secundaire progressies en de secundaire maanfasen komen aan bod. Het stappenplan en de duiding worden geïllustreerd aan de hand van uitgebreide en aansprekende voorbeelden.

Een handleiding bij de achtergronden, de toepassing en de duiding van de belangrijkste methoden in de psychologische voorspellende astrologie, uitgelegd in de bekende heldere en vlotte stijl van Karen Hamaker-Zondag.

Onmisbaar voor elke astroloog!

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer