Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Het projectiemechanisme in de praktijk

Karen Hamaker-Zondag

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 25.00ISBN: 9789074899239
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2008
Pagina's: 256


Geen reviews


Bekijk achterkant

Wat zit er achter onze emoties? Wat vertellen innerlijk heftige reacties en de drang tot handelen eigenlijk over onszélf? Zien we wel wat we zien? Of is de wereld anders dan we denken? En wat heeft het projectie-mechanisme voor gevolgen voor maatschappij en politiek?

Het projectiemechanisme is een mechanisme in onze psyche dat maakt dat we inhouden die sluimeren in ons eigen onbewuste ‘herkennen’ in de buitenwereld. Die wordt als het ware het projectiescherm waarop we onze innerlijke, onbewuste beelden projecteren. We ‘zien’ in andere mensen, instellingen, objecten, etc. daardoor kenmerken die vaak veel minder met deze mensen te maken hebben dan we menen, en juist veel meer met onszelf.

In dit boek legt Karen stap voor stap op de haar bekende heldere wijze het projectiemechanisme uit en geeft tal van praktische aanwijzingen en inzichten om er creatief mee aan de slag te gaan. Je gaat leren zien van waaruit projecties komen en welke inhouden uit je onbewuste zich kenbaar willen maken.

Door inzicht te krijgen in dit mechanisme gaat er een wereld voor je open: zowel binnen- als buitenwereld worden helderder, je gaat zuiverder waarnemen, soepeler leven en je wordt veel evenwichtiger in al je relaties, van liefde tot werk.

Helder en praktisch, veelzijdig en indringend een echte oogopener!

Een múst voor iedereen die verborgen drijfveren wil begrijpen, ontmaskeren en integreren, zowel op het persoonlijk als op het maatschappelijk vlak!

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer