Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


De jodfiguur en ongeaspecteerde planeten
"De vingerwijzing Gods"
Karen Hamaker-Zondag

Uitvoering: Paperack
Aantal op voorraad:
Prijs: € 24.95ISBN: 9789074899215
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2004
Pagina's: 320


Geen reviews


Bekijk achterkant

'Als twee planeten in de horoscoop met elkaar verbonden zijn door een sextiel- aspect (60 graden), en ze maken beide een inconjunct (150 graden) met een derde planeet, dan vormen ze gedrieën een jodfiguur. Deze figuur heeft een indringende betekenis. De werking van de jod hangt samen met de problemen in een familie over meerdere generaties. Dat laatste is ook het geval bij planeten die géén aspect met andere planeten hebben. Mensen met jods of ongeaspecteerde planeten zijn vaak van kindsbeen af al buitenbeentjes, en worstelen al jong met onzekerheid en het gevoel ánders te zijn. Ze maken meer kans verzeild te raken in problematische situaties en patstellingen, wat vanzelf de vraag oproept: "Waarom gebeurt dat uitgerekend mij?"

Karen analyseert de achtergronden en plaatst ze in breder perspectief, en Iaat zien dat de lastige facetten doorgaans leiden tot een unieke innerlijke ontwikkeling. Mensen met deze factoren in hun horoscoop blijken dikwijls een bijzondere rol te spelen daar waar zich keerpunten of nieuwe ontwikkelingen in familie of maatschappij voordoen, vooral als ze zelf begrijpen wat zich innerlijk in hen afspeelt.

In dit boek bouwt Karen stap voor stap de theoretische achtergronden op, geeft duidingsaanwijzingen en aanwijzingen hoe je in het dagelijks leven met deze horoscoopfactoren om kunt gaan. Het tweede deel van het boek bestaat uit indringende; vaak aangrijpende en boeiende voorbeelden uit het leven van mensen die bereid waren er openhartig over te praten. Een prachtig boek, dat al zijn tweede druk beleeft.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer