Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Esoterische dimensies in de astrologie
De theorie en praktijk van esoterie
Leo Hunting

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 22.50ISBN: 9789073798960
Uitgegeven door: Akasha
Jaar uitgave: 2004
Pagina's: 256


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit boek werpt een volkomen nieuw licht op de huidige astrologie en onthult haar verborgen lagen. Hier wordt haar oorspronkelijke vorm getoond en komen de verloren delen ´esoterie en het astrale´ weer op hun plaats. Uitgebreid wordt ingegaan op deze bijzondere verborgen energieën die bovendien een diep inzicht geven in de mens. Deze niet-tastbare onderwerpen worden op een nuchtere en heldere manier beschreven met behulp van mensbeelden, waarbij ook oeroude astrologische bronnen zijn geraadpleegd.

Astrologische kennis is geen vereiste om dit boek te kunnen lezen, wel interesse in de kennis van het esoterische. In de eerste astrologische bronnen had God een astronomische plaats in de nachthemel en was hij een onderdeel van oude astrologische inwijdingsleren. Het bijna verloren astrologische inwijdingsritueel uit de Mithras-leer is hier een duidelijk voorbeeld van. Onze huidige godsdiensten zijn grotendeels gebaseerd op de godsdienstige leringen van de zeven oude planeten. Abraham hoort thuis in deze traditie en wordt daarom door de Arabieren de planeetaanbidder genoemd. Zijn god is de vroegere maangod Sinn zoals blijkt uit de beroemde planeettempels van Harran. Zeer opmerkelijk in dit boek is de beschrijving van de planeten vanuit en esoterisch standpunt. De manier waarop Leo Hunting dit doet legt de diepste essentie van de planeten bloot. Bovendien wordt duidelijk dat kabbala en astrologie oorspronkelijk één waren. Volkomen nieuw zijn de esoterische en astrale trainingen op astrologische basis.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer