Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


De vier elementenreeks/ Water

Claudia van der Sluis

Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 8.95ISBN: 9789063785680
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

test

In De Vier Elementenreeks beschrijft de auteur de verschillende kenmerken en bijzonderheden van elk van de vier elementen. Net als in haar eerdere boeken Moderne Heksen en Het Grote Boek van de Maan, bevatten ook deze handboekjes een overzichtelijk gerangschikte hoeveelheid informatie; dit keer over de geschiedenis en de achtergronden van de elementen, hun symboliek, de relatie met astrologie, het gebruik bij feesten, folklore, goden en godinnen, mythologie, magie, natuurwezens, recepten, rituelen en voorspellen. Ook wordt uitgelegd hoe het werken met de elementenleer toegepast kan worden in het dagelijks leven.

Elk handboekje beschrijft één element en bij elkaar vullen de vier deeltjes elkaar goed aan, wat het geheel tot een magisch mozaïek maakt.

De Vier Elementenreeks vormt een uitstekende basis voor iedereen die geïnteresseerd is in de betekenis van de vier elementen, hun invloed en gebruik in onze samenleving en in esoterie in het algemeen.

Paperback / 156 pagina's / Uitgeverij Schors / ISBN: 978-90-6378-568-0 / Prijs: € 8.95Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer