Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Astrologie in het dagelijkse leven

Karen Hamaker-Zondag

Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 13.50ISBN: 9789063783495
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

test

Veel mensen lezen regelmatig hun zogenaamde week- en maandhoroscoop in kranten en tijdschriften. Dit betekent dat zij weten wat hun dierenriem (of sterrenbeeld) is. Toch is astrologie voor velen onder ons nog steeds een geheimzinnig onderwerp waar nog veel onduidelijkheden over bestaan. 'Astrologie in het dagelijks leven' bevat in het kort antwoorden op de meest uiteenlopende vragen die steeds weer gesteld worden zodra de relatie weer tussen hemelverschijnselen en gebeurtenissen op aarde aan de orde komt.

Drs. Karen Hamaker-Zondag gebruikt het materiaal dat haar via cursussen, lezingen, radio-en televisie-uitzendingen bereikt heeft om vragen zoals 'wat is een horoscoop?', 'wat kun je daar eigenlijk mee doen?', 'hoe gaat het voorspellen in zijn werk?' , 'wat voor waarde moeten we hechten aan heils- en onheilsvoorspellingen?', 'hoe ligt de relatie tussen astrologie en toeval?' en uiteraard 'is de astrologie verandert door de invloed van de computer?' te beantwoorden.

Omdat zij niet schroomt de mogelijke gevaren en onrealistische verwachtingen van de astrologie in haar antwoord te betrekken, is 'Astrologie in het dagelijks leven' een objectief boek dat van groot nut is voor iedereen om te begrijpen hoe je op doeltreffende wijze die onuitputtelijke mogelijkheden van dit fascinerende gebied kunt gebruiken.

IN HERDRUK! MOMENTEEL NIET LEVERBAAR!

Paperback / 184 pagina's / Uitgeverij Schors / 1996 / ISBN: 90-6378-349-3 / Prijs: € 13.50Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer