Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Edelstenen en Sterrenbeelden
De invloeden van de verborgen krachten van edelstenen op de teke
Shalila Sharamon

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 13.90ISBN: 9789063782894
Uitgegeven door: Schors
Jaar uitgave: 1994
Pagina's: 170


Geen reviews


Bekijk achterkant

De kennis van de verborgen krachten van edelstenen stamt uit drie bronnen. De eerste wordt gevormd door de traditionele geschriften en recente publicaties over edelstenen en hun werking, de tweede bestaat uit de herleving van het oude gebruik van edelstenen op het 'derde oog' te leggen om langs dit subtiele perceptiecentrum naar hun vibraties te leren luisteren, de derde bron is de persoonlijke uitwisseling met de steen, om zo te ervaren welke eigenschap de steen precies kan ondersteunen en wat zijn werkzaamheden is.

Uit de aldus verkregen informatie blijkt, dat er nauwe overeenkomsten bestaan tussen edelstenen en de tekens van de dierenriem, een verband dat nog niet eerder zo omvattend beschreven is. en tevens dat de geneeskracht ondersteunde werking van edelstenen effectieve en veelzijdig is, zeker wanneer er bovendien gelet wordt op een harmonische verbinding tussen de chakra's en de stenen.

Terecht schenken de auteurs dan ook veel aandacht aan de diverse therapeutische mogelijkheden op dit gebied, waarbij zij, behalve van hun persoonlijke ervaring, tevens gebruik maken van de historische toepassingsvormen bij uiteenlopende volken.

Met 'edelstenen en sterrenbeelden' hebben de auteurs van het chakra handboek een duidelijke en praktische handleiding geschreven die van groot nut kan zijn bij het in balans brengen van lichaam en geest.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer