Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Het twaalfde huis
Verbeelding en werkelijkheid
Karen Hamaker-Zondag

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 22.50ISBN: 9789063781910
Uitgegeven door: Schors
Jaar uitgave: 1990
Pagina's: 170


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit boek van drs. Karen Hamaker-Zondag behandelt een verschijnsel dat kenmerkend is voor deze tijd, namelijk de ontdekking, dat men niet altijd krampachtig moet proberen alles zoveel mogelijk verstandelijk te beredeneren, maar dat men vaak en dikwijls veel beter onbewust ingevingen en aanwijzingen kan volgen. Wie de tijd neemt zich door zijn verbeelding te laten meevoeren en daarbij zijn wezen trouw blijft, zal niet alleen een verborgen kracht in zichzelf ontdekken die alles soepeler laat functioneren, maar zal tevens een geheel andere en rijkere werkelijkheid er varen.

Het is de verdienste van Karen Hamaker dat zij het proces van deze broodnodige verandering in ons 'gestresste' wereldbeeld duidelijk weet uit te leggen, aan de hand van het meestal zo verguisde 'Twaalfde Huis', dat onder de handen van de schrijfster verandert van een moeilijke en zwakke plek in de horoscoop tot een inspirerende kracht met een groot potentieel.

Zowel astrologisch als psychologisch is 'Het Twaalfde Huis -Verbeelding en Werkelijkheid' een wijs boek met een schat aan uit het dagelijks leven gegrepen ervaringen.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer