Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Sterren, mensen en kruiden

Mellie Uijldert

Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 12.95ISBN: 9789062719891
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

test

In Sterren mensen kruiden zijn vanuit de astrologie zowel de kruiden als de bij de planeten behorende ziekten of symptomen ingedeeld. Het geeft op eenvoudige wijze inzicht in de kosmische ordening en in het praktische gebruik van inheemse geneeskruiden. Elk schepsel is onderhevig aan trillingen die door de sterren worden uitgezonden en ieder type heeft een bijzondere gevoeligheid voor bepaalde planeten; zo zullen bijvoorbeeld Venus- of Mars-typen onder ons gevoeliger zijn voor plaatsen en kruiden die ook onder deze planeten vallen.

Een geneeskrachtig kruid groeit vrijwel altijd in de buurt van iemand die juist dit kruid nodig heeft; tuinbezitters zouden er daarom goed aan doen een deel van hun tuin over te laten aan de kosmische orde waardoor het geneeskrachtige kruid binnen handbereik aanwezig is en gebruikt kan worden als een kwaal zich voordoet.

Sterren mensen kruiden is voorzien van uitgebreide registers wat het gebruik van dit boek overzichtelijk en eenvoudig maakt.

Paperback / 112 Pagina's / Uitgeverij Synthese / ISBN: 90-6271-989-9 / Prijs: € 12.95Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer