Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!

Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 21.99ISBN: 9789026334542
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

In dit baanbrekende boek behandelt Judith Viorst een van de moeilijkste en meest gevoelige onderwerpen in het leven van ieder mens: verlies. Het verlies van onze jeugd. Het verlies van de onmogelijke verwachtingen die we van de relaties in ons leven koesteren. Het verlies van idealen en illusies, van onze vitaliteit naarmate we ouder worden, en vooral: het verlies van mensen die we liefhebben.

Aan de hand van psychoanalytische theorieën, literatuur, levendige case-stories en eigen ervaringen confronteert de schrijfster ons met de pijn van onze verliezen, maar ook met de noodzaak ervan voor de ontwikkeling van onze persoonlijkheid. Ze doet dat helder, gevoelig, met humor en compassie, en weet voortdurend tot de diepste roerselen in ons emotionele leven door te dringen. Zo helpt ze ons onze verliezen te begrijpen en constructief te verwerken.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer