Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Astrologie, karma en reïncarnatie

Judy Hall

Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 27.00ISBN: 9789020216752
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

test

Wat is ons levensdoel? Wat zijn de karmische achtergronden van ons huidige leven? Hoe zitten onze relaties met anderen in elkaar? Waarom zijn we hier en wat kunnen we leren van onze ervaringen? Deze en andere, soortgelijke vragen worden in dit boek belicht vanuit een astrologisch perspectief.

Uitgangspunt van dit boek is dat we patronen van vorige levens kunnen herkennen in onze horoscoop. De ziel 'kiest' het moment van geboorte dat astrologisch gezien het beste aansluit op de toekomstige ervaringen die we nodig hebben voor onze rijping.

Astrologie zonder karma is zoiets als een stilstaande film, allemaal losse momentopnamen zonder actie. Het karmabegrip laat de verbanden tot leven komen, brengt de nuanceringen aan en brengt de wisselwerking op gang die de ervaringen mogelijk maakt die we nodig hebben voor onze geestelijke groei.

Judy Hall maakt gebruik van astrologische gegevens van bekende persoonlijkheden, zoals de Kennedy's, Marilyn Monroe, Jacqueline du Pré, Martin Luther King en anderen, om de uitwerking van karmische verbanden, de invloeden van vorige levens in een astrologische context te demonstreren.

Paperback / 286 pagina's / Uitgeverij Ankh Hermes / 2000 / ISBN: 90-202-1675-9 / Prijs: € 27.00Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer