Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Klassieke Astrologie
Basisboek Hellenistische periode
Johan Ligteneigen

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 45.00ISBN: 9781326452391
Uitgegeven door: Ligteneigen
Jaar uitgave: 2015
Pagina's: 591


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit is het allereerste Nederlandstalige allesomvattende boek dat de techniek van de klassieke geboortehoroskopie beschrijft zoals die werd gebruikt door de Hellenistische astrologen. Die technieken vormen de basis voor de latere Westerse Astrologie tot aan de moderne tijd. Alle besproken technieken zijn direct toepasbaar voor uw horoskoop, mits opgezet volgens het eenvoudige systeem van de Ouden.

De eigenschappen van de zeven klassieke planeten, hun essentiële waardigheden, een uitgebreide aspectenleer, de sect van de horoskoop en vele tientallen andere zaken in verband met de planeten komen hier aan bod.

Nagenoeg alles wordt besproken wat te maken heeft met de zodiaktekens en dit levert verrassende invalshoeken op die voor de moderne astroloog vrijwel onbekend zijn. Tot slot is er een groot onderdeel over de huizen van de horoskoop, over het oudst bekende huizensysteem en is er een lang hoofdstuk over het Pars Fortuna en de andere parsen die in gebruik waren.

Het boek is zowel geschikt voor de beginnende- als voor de gevorderde astrologiebeoefenaar, omdat het alle uitgangspunten behandelt en overal de diepere kern van zaken laat zien. Ook is er een geschiedenis van de klassieke astrologie in opgenomen, waardoor men een nóg betere kijk op de astrologie verkrijgt. Dit boek is zowel een studieboek als een naslagwerk.

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer