Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Dolores Cannon
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 24.95ISBN: 9789463310352
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina's: 432


Geen reviews


Bekijk achterkant

Inkijkexemplaar Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Toen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog atoombommen vielen op Hiroshima en Nagasaki, zagen onze ‘beschermers’ en ‘toeschouwers’ in de ruimte dat de Aarde afstevende op een catastrofe. Het principe van niet-ingrijpen weerhield hen ervan directe actie te ondernemen, maar zij kwamen wel met een briljant plan om de Aarde te redden en de mensheid te helpen om een hoger plan te bereiken. Ze konden niet van ‘buitenaf’ ingrijpen, maar wellicht konden zij invloed uitoefenen ... van binnenuit. Daarom riepen ze vrijwilligers op om te komen helpen. ‘De Aarde is in gevaar. Wie wil er komen helpen?’

De zielen die van oudsher bij de Aarde horen, waren vastgelopen op het wiel van karma. De enige hoop om hen vlot te trekken, lag in de komst van zuivere zielen die nooit deel waren geweest van de karmische cyclus.

Dolores Cannon heeft door haar werk met hypnose en regressie, drie golven van deze vrijwilligers ontdekt. Sommige daarvan zijn direct uit de ‘Bron’ gekomen en hebben nooit eerder in een fysiek lichaam geleefd. Anderen hebben levens gehad als ruimtewezens op andere planeten of in andere dimensies.

Omdat alle herinneringen worden gewist wanneer een ziel de Aardse dimensie betreedt, herinneren de vrijwilligers zich hun opdracht niet. Ook daardoor hebben deze prachtige zielen moeite om hun plaats te vinden in onze chaotische wereld. Deze zielen hebben echter een zeer belangrijke rol te spelen, want zij helpen de rest van ons te ascenderen naar de Nieuwe Aarde die ons wacht.

Dolores Cannon (1931-2014) was een wereldvermaarde hypnotherapeute, onderzoekster van paranormale fenomenen en internationale spreker. Haar vijftien boeken zijn vertaald in twintig talen. Over de hele wereld heeft ze radio- en televisiepubliek toegesproken. Artikelen over en door haar zijn verschenen in verschillende tijdschriften en kranten, zowel in haar eigen land, de VS, als internationaal. Dolores was de eerste buitenlandse die de Bulgaarse Orpheus Prijs ontving, een prijs voor de grootst bereikte vooruitgang in het onderzoek van paranormale fenomenen.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl