Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Aarde Bewustzijn

Marleen D'hose
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 24.95ISBN: 9789463310284
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina's: 384


Inkijkexemplaar Aarde Bewustzijn

De Aarde is een levend organisme. Dit boek neemt je mee in haar levensverhaal, dat startte lang voor de mens zijn opwachting maakte; een verhaal van evolutie waarin de mensheid niet centraal staat, maar toch een wezenlijke schakel vormt.

We bevinden ons nu op een beslissend punt in de evolutie van onze planeet. De richting die we nu kiezen, zal een grote impact hebben op de lange termijn, voor ons en alle andere aardbewoners. Maar kunnen we goed onze weg kiezen zolang we ons niet bewust zijn van alle begeestering die ons omringt? Moeten we ons daar niet meer voor openen? En zullen we dan bereid zijn om de overtuiging los te laten dat alles van ons, mensen, afhangt? Is het niet tijd om ons weer te verbinden met wezens in andere dimensies die net zo goed thuis zijn op Aarde; tijd om op zoek te gaan naar een collectief toekomstverhaal?

Alle scheppingsverhalen, in alle mythologische tradities ter wereld, stellen de menselijke dimensie voor als slechts één van vele werelden binnen het bewustzijn van onze planeet. Binnen die werelden creëerden de natuurwezens, de oudste bewoners van onze planeet, een aantal ingenieuze netwerken. Dit zijn krachtige, hermetisch gesloten systemen, opgebouwd volgens universele wetmatigheden. Daardoor bestaan die netwerken nog altijd.

Door haar eigen onderzoek, groepsonderzoek en veldwerk te verbinden met mythologische bronnen en wereldverhalen, verrijkt Marleen ons bewustzijn met kennis van deze grensoverschrijdende inter-dimensionale Aarde-netwerken. 'Ik hoop dat dit een inspiratie en aanzet zal zijn voor het heropenen van verbindingen met andere levensvormen op onze thuisplaneet dan die waar we ons nu bewust van zijn, binnen onze menselijke dimensie.'


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl