Binnen Nederland vanaf twee stuks (Belgie drie stuks) geen verzendkosten!


De Caduceus Code - Ratio, bezieling en emotie
Astrologisch, psychologisch en medisch in balans
Floor Geenen
Uitvoering: Hardcover
Aantal op voorraad:
Prijs: € 29.95ISBN: 9789090241432
Uitgegeven door: Floor Geene
Jaar uitgave: 2009
Pagina's: 176


Geen reviews


Bekijk achterkant

Astrologie, Psychologie en Anatomie zijn de thema's die aan elkaar gekoppeld worden in dit A4, stevig gebonden naslagwerk, waarin het vooral draait om het vinden en herkennen van de oer-, wortelenergie van de mens. Deze energie geeft de essentie van een wezen weer, de energie tussen Yin en Yang. In een horoscoop is deze informatie te vinden in het zogenoemde Caduceus Punt, het punt tussen de Zon en Maan.

Leven in harmonie met jezelf! Of je nu psycholoog, astroloog of geïnteresseerde bent in medische thema’s of in de relatie tussen lichaam en geest, iedereen zal beamen hoe belangrijk het voor je hele wezen is om in harmonie met jezelf te leven. Het leven bestaat uit een bijzondere balans, gesymboliseerd door de eeuwige wisselwerking tussen yin en yang, donker en licht, nacht en dag, zwart en wit, het emotionele en het rationele. Astrologisch wordt dat prachtig gesymboliseerd door de balans tussen Maan en Zon. Alles in het leven heeft twee kanten, en in ieder mens zitten beide energieën, maar hoe werken die samen? Waar zit de kern van de harmonie met jezelf?

Die kern heeft Floor Geenen gevonden in een bijzonder astrologisch punt: het midpunt van de Zon en de Maan, een punt dat ze het Caduceuspunt heeft genoemd. De praktische betekenis van dit punt heeft ze in haar therapeutische praktijk “Gaia’s ABC” gedurende de duizenden behandelingen die ze heeft gegeven mogen ervaren. Steeds weer gaf dit punt haar een bron van informatie over de oorspronkelijke kern van de mens, en werd de oerenergie van de mens zichtbaar. In dit boek heeft Floor Geenen vele van haar ervaringen met het Caduceuspunt neergelegd: theorie en achtergronden, diepere inzichten en vooral ook een aantal heldere duidingen, geïllustreerd aan de hand van talloze voorbeelden, zowel uit haar praktijk als van bekende mensen. Het boek is daardoor ook tot een naslagwerk geworden, een handboek waarin je de informatie in teken en huis van je eigen Caduceuspunt kunt terugvinden. Bij de duidingen ligt de nadruk op de samenhang tussen astrologie, psychologie en geneeskunde, waarin ze ook facetten van de oude Chinese geneeskunde betrekt, evenals de leer van de chakra’s.
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Vanaf 2 artikelen: geen verzendkosten. 1 artikel: € 2,- voor brievenbuspost en € 5,- voor pakketpost.
België: Vanaf 3 artikelen: geen verzendkosten.
1 of 2 artikelen € 6,-.
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl