Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Als herboren

Dorien de Vries
Uitvoering: Harcover
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.95ISBN: 9789082452501
Uitgegeven door: Dorien de Vries
Jaar uitgave: 2015
Pagina's: 109


Geen reviews


Bekijk achterkant

Wie ben ik, Hoe zien anderen mij en hoe houd ik mijn relatie(s) leuk? Het zijn grote levensvragen waar we allemaal graag een antwoord op willen. Dit boek helpt je daarbij. Het laat je zien hoe je door zelfkennis en -acceptatie de weg kunt vinden naar geluk. Dit boek zit boordevol relevante theorie, tips én vragenlijsten. Door deze in te vullen, krijg je inzicht in je eigen gedrag en waar dit vandaan komt. Zo is de wijze waarop wij nu in het leven staan en de mate waarin wij vertrouwen schenken binnen een relatie vaak te herleiden naar de vroege beginjaren van ons leven. We worden bewust en onbewust gevormd door de plek die we innemen binnen het gezin, door de geboorte en zelfs door ervaringen van onze tijd in de baarmoeder.

Een gezin met veilige en liefdevolle waarden geeft een stevig fundament bij het aangaan van relaties later in ons leven. Als er langdurig onveiligheid of wantrouwen wordt ervaren, zal dat ook in het verdere leven doorwerken. Zowel op ons werk als in intieme relaties, met onze partner en kinderen. Pas als we ons verdiepen in onze geschiedenis en ons kindsdeel echt erkennen, geeft dat een opening om onszelf en elkaar beter te begrijpen. Door de vragenlijsten in te vullen ontstaat je eigen unieke tijdlijn, waarin je kunt zien in welke levensfase bepaalde gevoelens zijn ontstaan. Ook ontdek je waar je kwaliteiten liggen en welke ervaringen je in de weg staan.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en begrijpen. Beland je vaak in conflictsituaties? Loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan op je werk? Ben je moe van terugkerende strijd binnen je gezin?

Dit boek biedt inzichten en handvaten die je helpen je relaties te verbeteren. Het is geschreven vanuit de overtuiging dat jezelf en elkaar wezenlijk bereiken en begrijpen altijd (weer) mogelijk is. Als herboren is een praktisch en bondig workshop boek om een helder beeld te krijgen van jezelf, door de lijn van verschillende ontwikkelingsstadia te volgen.
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl