Binnen Nederland vanaf twee stuks (Belgie drie stuks) geen verzendkosten!


De tripliciteiten in de klassieke astrologie

Johan Ligteneigen
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789082344103
Uitgegeven door: Johan Ligteneigen
Jaar uitgave: 2015
Pagina's: 110


Geen reviews


Bekijk achterkant

De klassieke astrologie zoals wij die tegenwoordig kennen, had zijn oorsprong in de periode tussen 400 v.Chr. en 100 n.Chr. Verschillende astrologen uit die Hellenistische periode, zoals Marcus Manilius, Dorotheus van Sidon, Ptolemeus, Vettius Valens, Firmicus Maternus en vele tientallen andere namen hebben een schat aan informatie achtergelaten in hun geschriften die de laatste jaren zijn blootgelegd en vertaald vanuit het Grieks, Latijn of Arabisch naar het Engels en soms naar het Frans of Duits.

Het systeem van de Klassieken, die slechts werkten met de zeven planeten tot en met Saturnus zit zeer doordacht in elkaar en is zéér consistent. Zij werkten met het oudste huizensysteem, het tekens=huizen systeem, werkten met het schema van Essentiële Waardigheden, zoals heerserschap, verhoging, val en vernietiging, hadden een eigen werkwijze voor de Noordelijke- en Zuidelijke Maansknoop en hadden een zeer uitgebreid en fascinerend model voor het werken met het Pars Fortuna en het Pars Daemon. Hun unieke zienswijze op het gebruik van de huizen en aspecten, maken de klassieke astrologie tot een juweel van kennis en geheimen die tot aan de 17e eeuw nog werden gebruikt.

In dit boek worden de uitgangspunten die tot de kennis van de Tripliciteitsheersers hebben geleid en waarmee de Ouden ook daadwerkelijk hebben gewerkt, één voor één opgebouwd. Hiervan zijn vele voorbeelden aan ons overgeleverd. Enkele van deze voorbeelden zullen worden uitgelegd en ook enkele moderne voorbeelden zullen worden getoond, zodat duidelijk wordt hoe dit kan werken, ook voor uw horoskoop. Essentieel daarbij is dat de horoskoop wordt ingetekend volgens het oudste huizensysteem: tekens=huizen. Pas daarna kan de analyse met de tripliciteitsheersers worden toegepast. Het boek is voorzien van vele afbeeldingen en diverse tabellen.

Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Vanaf 2 artikelen: geen verzendkosten. 1 artikel: € 2,- voor brievenbuspost en € 5,- voor pakketpost.
België: Vanaf 3 artikelen: geen verzendkosten.
1 of 2 artikelen € 6,-.
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl