Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


De Plutoïden - Lichten van kosmische wijsheid

Saskia van Vliet
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 24.95ISBN: 9789077677704
Uitgegeven door: Hajefa
Jaar uitgave: 2014
Pagina's: 304


Geen reviews


Bekijk achterkant

Vlak na de eeuwwisseling werd er nieuw licht geworpen op het ruimtelijk gebied rondom Pluto. Astronomische ontwikkelingen hebben door de ontdekking van nieuwe planeten ertoe geleid dat er binnen de astrologie een nieuw gebied te bestuderen is. Dit boek gaat over deze dimensie voorbij de baan van Neptunus.

Al geruime tijd voor de ontdekking van de nieuwe dwergplaneten, had Pluto binnen de astrologie zijn plek ingenomen. Pluto draagt een ongrijpbare, overweldigende, confronterende en transformerende kracht in zich. Maar deze kwaliteit bezit Pluto niet langer alleen, behalve Pluto zijn nu ook Huya, Varuna, Ixion, Quaoar, Haumea, Eris, Sedna, Orcus en Makemake medebewaarders van ons onderbewuste. Net zoals een lamp aan- en uitgezet kan worden, bedienen de dwergplaneten gezamenlijk de lichtschakelaar in ons bewustzijn. De dwergplaneten hebben de intentie om de duisternis op te heffen. Ze hebben de intentie om datgene wat onbewust is, bewust te maken.

Onze verre voorouders zagen zich omringd met de levende wezens van de natuur en al deze natuurlijke wezens kregen in de verhalen een eigen plaats en identiteit. Tegenwoordig wordt er steeds minder belang gehecht aan godenwijsheid en zijn we veel spirituele waarden kwijtgeraakt. De tijd lijkt echter aangebroken om de godenwijsheid die gekoppeld is aan de dwergplaneten, binnen de astrologie en binnen onze spirituele ontwikkeling, betekenis te geven. Wellicht zijn we nu in een tijd aangekomen waar we ontvankelijk worden voor de energie van het vijfde element ether. Dit element heeft de eigenschap een brug te slaan tussen het lagere en hogere bewustzijn, en dat is precies waar de leringen van de dwergplaneten over gaan.

De ontdekking van deze planeten vindt niet toevallig op dit moment plaats en de bevindingen sluiten aan bij de huidige veranderingen van ons spirituele bewustzijn. Dit boek is onmisbaar voor diegene die openstaat voor nieuwe astrologische ontwikkelingen en meer wil weten over de planeten van de nieuwe tijd.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl