Binnen Nederland vanaf twee stuks geen verzendkosten!


Incarnatie, de vier hoeken en de maansknopen
De vier hoeken en de maansknopen
Melanie Reinhart

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789077677162
Uitgegeven door: Hajefa
Jaar uitgave: 2007
Pagina's: 256


Geen reviews


Bekijk achterkant

De vier hoeken van de geboortehoroscoop 'ascendant, descendant, MC en IC' weerspiegelen de horizon en de meridiaan op het moment van geboorte en samen staan ze symbool voor het 'stoffelijke kruis' waarin we geboren worden. Deze symboliek beschrijft onze deelname aan de uiterlijke werkelijkheid en het verklaart ook hoe subtiele geloofsstructuren, levenshouding en omstandigheden ons innerlijk oriëntatiebesef beïnvloeden.

De maansknopen kun je ook beschouwen als de oriëntatie-as, die ons iets vertelt over onze zelfexpressie, omdat de maansknopen zowel verbonden zijn met onze lotsbestemming als met de inspanningen die we moeten verrichten om ons aangeboren potentieel te benutten.

De twee seminars die in dit opwindende en vernieuwende boek worden weergegeven bieden de lezer een grondige, maar toch toegankelijke interpretatie van de .ruggengraat. van de horoscoop. Door middel van de astronomische, astrologische en psychologische inzichten die gepresenteerd zijn is een basis gelegd voor een levendig seminar dat de kennis van zelfs de meest ervaren astroloog zal vergroten.

'Als welbespraakt spreekster en schrijfster brengt Melanie de twee thema.s die hier gepresenteerd worden op onnavolgbare wijze bij elkaar, en is een boek ontstaan dat zowel compleet is als het begin van iets nieuws. Incarnatie is een enorm waardevol, geestverrijkend en gebruikersvriendelijk boek en het zal een aanwinst zijn voor de boekenplank van iedere astrologiestudent.'
The Astrological Association Journal

Verzendkosten

Binnen Nederland betaalt u vanaf 2 stuks geen verzendkosten. Bij 1 artikel binnen Nederland geldt voor brievenbuspost een bijdrage van € 2,- en voor pakketpost van € 5,-. Voor meer informatie en verzendkosten buitenland zie de volledige voorwaarden.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen via: iDEAL, Bancontact, Europese incasso, vooruit betalen en op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031(0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer