Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


De Nieuwe Tijd, een verschuiving in bewustzijn
Een verschuiving in bewustzijn
Elias, samengesteld door David Tate
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.95ISBN: 9789077677100
Uitgegeven door: Hajefa
Jaar uitgave: 2006
Pagina's: 352


Geen reviews


Bekijk achterkant

Veel mensen vinden dat het met ons, met de wereld en met de natuur de verkeerde kant op gaat. Tegelijk zijn er mensen die beweren dat het allemaal beter zal worden en dat het zelfs al begonnen is. Wie heeft er gelijk? Er lijkt, hoe dan ook, iets te gaan gebeuren. Misschien gebeurt het al.

Elias, een essentie die spreekt via Mary Ennis, heeft een buitengewoon oorspronkelijke en doordachte kijk op dit gevoel van onrust en ophanden zijnde verandering. Wie in staat is zijn vooroordelen rond mediums en 'gechanneld' materiaal opzij te zetten en leest wat Elias beweert, zal getroffen worden door de intelligentie en de subtiliteit van zijn visie. Dit is geen na´eve new age filosofie. Evenmin spreekt hier een 'autoriteit' vanuit een 'hoger weten'. Hier spreekt een filosoof, die als een betrokken docent, een gedachtegoed uiteenzet dat heel veel van je ideeŰn volledig op z.n kop zal zetten.

Of je nu thuis bent in westerse of oosterse filosofie, in psychologie of in new age denken, je zult je denkkaders volledig binnenstebuiten moeten keren, wil je het denken van Elias blijven volgen. In heldere, zij het eigenzinnige, taal zet hij uiteen dat er geen spiritueel pad is, geen ego, geen leerproces, geen 'vorige' en 'volgende' levens, er is geen 'hoger' en 'lager', maar er is wel volledige verbinding, volledige vrijheid, oneindige creativiteit, onuitputtelijke energie, keuze, maar vooral 'bewustzijn'. De weg daar naartoe: acceptatie. Er is ook wel degelijk een verandering aan de gang in de wereld, die rond 2075 afgerond zal zijn. Niet noodzakelijk naar iets beters, ook niet naar iets slechters. Er is een verschuiving in de accenten die ons bewustzijn legt.

Hoe Elias dat ziet en hoe hij omschrijft wat wij 're´ncarnatie', 'spiritualiteit', 'individualiteit', 'waarheid', etc. noemen, kun je lezen in dit fascinerende boek dat in de traditie staat van het beste dat de nieuwe en de oude spiritualiteit hebben gebracht op het gebied van levensfilosofie en levenskunst. Evenals Seth, de essentie die al in de jaren '70 enkele malen kort aan deze verschuiving en het jaar 2075 refereerde, zal hij een diep weten in je raken.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk Ç 3,-

BelgiŰ: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk Ç 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl