Binnen Nederland vanaf twee stuks (Belgie drie stuks) geen verzendkosten!


Luisterkind
Luisteren naar kinderen, praten op zielsniveau
Diana van Beaumont
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.50ISBN: 9789075145267
Uitgegeven door: Schors
Jaar uitgave: 2013
Pagina's: 218


Geen reviews


Bekijk achterkant

Een baanbrekende methode die geen grenzen kent!

'Omdat iedereen recht heeft op geluk!'

Als je het kind aan het woord laat, hoor je de mooiste dingen. Je hoort hartenwensen, je hoort wat het kind wil veranderen, zodat het weer geluk uit het leven kan halen. Het is een kwestie van luisteren. Diana van Beaumont luistert, via haar Luisterkind-methode[/b], op zielsniveau naar de kinderen in de wereld. Ze heeft de tijd, stelt vragen en kijkt samen met het kind naar oplossingen.

Met Luisterkind[/b] nodigt Diana je uit om te lezen over haar Luisterkind-methode[/b]. Ze heeft tweeënvijftig Luisterkind-afstemmingen[/b] in het boek verwerkt, zodat je kunt zien hoe haar methode werkt en hoe de kinderen geholpen worden. Ze vertelt over het ontstaan van deze bijzondere methode en over haar visie op de leefwereld van de kinderen.

Per jaar vinden honderden kinderen, via hun ouders, de weg naar Diana. Er is geen praktijkruimte of reisafstand. De kinderen mogen in hun eigen omgeving blijven. Diana maakt op afstand contact met ze. Ze praat op zielsniveau met elk kind dat met haar wil praten, ongeacht de leeftijd, ongeacht in welk land het kind woont. De resultaten zijn verbluffend en het aantal kinderen dat aanklopt voor deze methode, groeit gestaag.

In energie reist Diana ook met ze naar vorige levens, om daar het verschil te kunnen maken voor in het hier en nu. Ze praat met de 'auralifters' die de kinderen dwars zitten en helpt deze door naar het licht. Ze biedt de kinderen een luisterend oor, een helpende hand en bovenal een liefdevol hart.

Problemen als slechte concentratie, boosheid, bedplassen, slaan en schoppen, niet willen eten, huilend wakker worden, gepest worden, onzekerheid, gesloten zijn, niet kunnen slapen, angsten... alles mag en kan bij Diana besproken worden. Geen grenzen, Diana is er voor het kind.
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Vanaf 2 artikelen: geen verzendkosten. 1 artikel: € 2,- voor brievenbuspost en € 5,- voor pakketpost.
België: Vanaf 3 artikelen: geen verzendkosten.
1 of 2 artikelen € 6,-.
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl