Binnen Nederland vanaf twee stuks (Belgie drie stuks) geen verzendkosten!


De Astrale Werkelijkheid. Over het ontwikkelen van bewustzijn in

Jan de Graaf
Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 18.90ISBN: 9789071495076
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

Intu´tieve ontwikkeling wil zeggen: meer vertrouwen op je eigen weten, je eigen binnenwereld, je eigen heldere bewustzijn. Dit boek gaat over dit heldere weten - en hoe we beter kunnen leren focussen op wat wezenlijk belangrijk voor ons is. We onderzoeken de stof waarvan dromen zijn gemaakt - en dus de wonderen van de slaap, de (dag)droom en van astraal bewustzijn - waaronder het sublieme in de natuur.

Dromen en Astraal bewustzijn: astrale energie is een soort rookgordijn. Suggestieve klanken, beelden en gevoelens roepen een bepaalde sfeer op, waardoor het bewustzijn gemakkelijk verdwijnt in gedachten, dagdromen, ideeŰn, emoties. Daardoor is het soms moeilijk om gefocust te blijven. Astrale energie doorzien helpt om je zekerder te voelen, minder be´nvloedbaar te zijn en stelt je in staat om helderheid te verkrijgen waar eerder alles mistig leek. Illusies Je leert om misleiding en illusies te doorzien en met meer gemak je eigen groei te bevorderen. Oude spoken die je al heel lang achtervolgen krijgen geen vat meer op je. Je laat je niet meer bepalen door wat je niet wilt, maar je leert doelen te stellen en gefocust te blijven op wat werkelijk belangrijk voor je is. Je ontdekt de kracht van je eigen emotionele natuur, die als vanzelf meer ruimte krijgt, waardoor je jezelf vrijer en completer voelt.

De stof waarvan dromen zijn gemaakt heeft de neiging op te stijgen; naar een hoger bewustzijn, universele liefde, sublieme ervaringen. Een ballon, die loskomt van de aarde. Het ontwikkelen van bewustzijn in de droomwereld houdt in, dat we zowel in de hogere als de lagere regionen en zelfs in de onderwereld spiritualiteit ontdekken en beleven. Intu´tie, het zesde zintuig, houdt ons op koers.

'De astrale werkelijkheid' levert alles wat je altijd al wilde weten, en helaas ook de dingen die misschien liever niet wilt weten, over jezelf, je relaties en het doel van je leven op aarde. Dit boek richt zich op mensen die zich realiseren, dat bewustzijn kwetsbaar is, dat onze tijd op aarde kort is en dat voor bewustwording concrete stappen nodig zijn. Stappen waarvoor je alle kennis die in je besloten ligt nodig hebt. Het biedt handvatten om te komen tot verandering en groei, zowel op emotioneel als op spiritueel gebied.
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Vanaf 2 artikelen: geen verzendkosten. 1 artikel: Ç 2,- voor brievenbuspost en Ç 5,- voor pakketpost.
BelgiŰ: Vanaf 3 artikelen: geen verzendkosten.
1 of 2 artikelen Ç 6,-.
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl