Binnen Nederland vanaf twee stuks (Belgie drie stuks) geen verzendkosten!


Het Edelstenen Handboek
De kosmische krachten en heilzame eigenschappen van edelstenen,
Orpha Cochie
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.90ISBN: 9789063785291
Uitgegeven door: Uitgeverij Schors
Jaar uitgave: 1998
Pagina's: 328


Geen reviews


Bekijk achterkant

Aan edelstenen, kristallen en mineralen worden al sinds mensenheugenis de meest uiteenlopende eigenschappen toegeschreven. Zo werden in de oudheid door bijvoorbeeld de Egyptenaren edelstenen gebruikt voor het voorspellen van de toekomst.

Echter, juist de helende krachten van edelstenen zijn al lange tijd wijdverbreid bekend en toepasbaar op velerlei gebieden. De intense kosmische krachten lenen zich er bij uitstek voor om toegepast te worden bij het ontwikkelen van chakra's en paranormale vermogens, bij genezing van lichamelijke aandoeningen en ter bescherming tegen negatieve invloeden. Tegenwoordig worden sommige mineralen en kristallen zelfs gebruikt in moderne technische apparatuur.

Al deze aspecten worden uitvoerig behandeld in dit boek. In het eerste deel van Het Edelstenen Handboek beschrijft Orpha Cochie stap voor stap de achtergronden van de (wetenschappelijke) benaming, de kenmerken, de vindplaats, de geschiedenis, de toepassingen bij fysieke of geestelijke aandoeningen en de correspondenties met bijvoorbeeld Bachbloesems. Tevens geeft zij praktische tips voor de toepassing in het dagelijks leven.

In het tweede deel wordt aandacht besteed aan edelsteen-kleur-therapie ook wel ?de kunst van het opleggen van stenen? genoemd. De beschreven techniek openbaart de werkelijke oorzaken achter tekenen van lichamelijk en geestelijk ongemak en stelt ons in staat deze ongemakken te voorkomen of op te lossen.

De vele schitterende afbeeldingen, overzichten, praktische tips en het trefwoordenregister waarmee bijvoorbeeld op aandoening of steensoort gezocht kan worden, maken Het Edelstenen Handboek tot een overzichtelijk en praktisch naslagwerk dat in geen enkele 'stenenbibliotheek? mag ontbreken.
Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Vanaf 2 artikelen: geen verzendkosten. 1 artikel: € 2,- voor brievenbuspost en € 5,- voor pakketpost.
België: Vanaf 3 artikelen: geen verzendkosten.
1 of 2 artikelen € 6,-.
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact, Europese incasso of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl