Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!
Let op: Bestellingen worden na 15 augustus verzonden!


Kosmische komedie
Praktische toepassing van de 360 dierenriemgraden van Janduz
Menno Noordervliet
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 20.00ISBN: 9789491456718
Uitgegeven door: Uitgeverij Noordervliet
Jaar uitgave: 2019
Pagina's: 175


Geen reviews


Bekijk achterkant

In 1938 publiceerde de Franse astrologe Jeanne Duzéa (Janduz) voor alle 360 dierenriemgraden een fascinerend beeld, dat bovendien uitgewerkt is in een tekening. En zoals het leven soms als een spel overkomt, als een drama waarin ieder persoon getypecast is en zijn eigen missie in het ondermaanse heeft, zo kun je ook de beelden van Janduz ervaren. Deze van oorsprong oude beelden, die stammen uit de 13e eeuw, kun je ook in deze tijd plaatsen, zeker nu onze cultuur zich steeds meer ontwikkelt van een woordcultuur naar een beeldcultuur.

De schrijver heeft de beelden van Janduz meer dan 40 jaar onderzocht en in zijn astrologiepraktijk getoetst, en is tot de conclusie gekomen dat je de beelden als praktijkvoerend astroloog kunt gebruiken om je te laten inspireren en de horoscoopduiding te verfijnen.

Het is voor zowel de beginnende als de gevorderde astroloog boeiend materiaal. Dit boek laat zien dat je tot verrassende inzichten kunt komen, die de traditionele opvattingen soms in een heel ander daglicht plaatsen.

Menno Noordervliet is astroloog in hart en nieren, die zich al vanaf zijn studie Sociale psychologie en Pedagogie aan de UvA verdiept heeft in de astrologie. Hij heeft veel ervaring opgedaan met cliënten in zijn eigen psychotherapeutische praktijk, in de gezondheidszorg en in het vormingswerk. Vanaf 1994 verzorgt hij ook in het bedrijfsleven astrologische consulten en groepssessies.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl