Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!
Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 12.95ISBN: 9789463315074
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

In 'LevensvrÚugde en het gelukspunt' beschrijft Martin Schulman hoe het Gelukspunt in de horoscoop samenhangt met ervaringen uit vorige levens en daarmee met ons Karma in ons huidige bestaan. Martin Schulman legt uit hoe iedereen kan leren om dit Gelukspunt optimaal te gebruiken, zonder de huidige situatie uit balans te brengen.

Behalve door het Gelukspunt wordt onze levensvreugde ook door het Punt van Onpersoonlijk Bewustzijn be´nvloed, volgens Martin Schulman. Dit door hem ge´ntroduceerde punt ligt in de horoscoop precies tegenover het Gelukspunt. Hij geeft dan ook een uitvoerige beschrijving van de positieve en negatieve functie van dit Punt van Onpersoonlijk Bewustzijn, waarmee hij het mogelijk maakt om een zelden in de astrologie aan de orde gesteld thema te beschrijven: de invloed van opposities op elkaar.

Door zijn analyse van de werking van het Gelukspunt in de tekens en de huizen en de wijze waarop de astrologische gegevens worden gerelateerd aan het menselijk karma, is 'Levensvreugde en het Gelukspunt' een baanbrekend astrologisch werk, dat van blijvende waarde is.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost Ç 2,- en pakketpost Ç 5,-
BelgiŰ: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Ç 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl