Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Samenspel
Een astrologische gids voor het samenleven met anderen op een kl
Liz Greene
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.95ISBN: 9789463315005
Uitgegeven door: Schors
Jaar uitgave: 1979
Pagina's: 265


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dr. Liz Greene, psychologe, hanteert in haar 'Samenspel,een astrologische gids voor het samenleven met anderen op een kleine planeet', de in haar praktijk getoetste Jungiaanse opvattingen en voegt daarmee aan het gebruikelijke astrologische begrippenkader hedendaagse inzichten en betekenissen toe. Hierdoor wint astrologie veel aan duidelijkheid, want de uit de Jungiaanse school stammende begrippen als 'typenleer', de 'projectie-theorie', de 'anima en animus (vrouw- en manbeeld) tegenstelling' en de daaruit voortvloeiende seksuele gedragingen in verhoudingen, blijken zo wonderwel in het astrologische begrippenkader te passen, dat, zoals de schrijfster terecht stelt, de horoscoop uitstekend als een nuttige wegenkaart kan worden gebruikt voor de talrijke onbegrepen of onbekende gebieden van de psyche.

De door de schrijfster op een originele wijze behandelde stof geeft de lezer een helder inzicht in het hoe en waarom van zijn (dikwijls falend) gedrag in zijn verhoudingen, waarbij opvalt hoe tolerant de auteur zich opstelt ten aanzien van de menselijke 'zwakheden' en hoe objectief zij zich uit over wat in het algemeen maar al te snel als vreemd of abnormaal wordt beschouwt.

De vlotte, humoristische, soms bijna provocerende stijl waarin dit boek is geschreven, maakt het bovendien gemakkelijk en plezierig leesbaar. Samenvattend kan men zeggen, dat voor de gemiddelde lezer Samenspel een openbaring en een opluchting zal zijn, en hem niet alleen van schuldgevoelens zal verlossen over zijn contactuele moeilijkheden, maar hem tevens vaak de weg zal wijzen om uitzichtloze relaties om te bouwen tot redelijke, leefbare verhoudingen.

Een praktisch en verstandig boek, dat zowel in Engeland, Amerika als in Duitsland werd opgevangen als een inspirerende bijdrage tot het verkrijgen van begrip voor mensen en voor menselijke verhoudingen in het bijzonder.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl