Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Astrologie als taal van de allesomvattende eenheid

Bert Esser
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789077677278
Uitgegeven door: Hajefa
Jaar uitgave: 2009
Pagina's: 256


Geen reviews


Bekijk achterkant

In dit boek komt Bert Esser tot de conclusie dat alle verbanden van de astrologie met andere disciplines geen toeval kunnen zijn, maar wijzen op een onderliggende eenheid van al het geopenbaarde in het heelal. Met een uitleg van het nulpuntveld laat de auteur zien dat de astrologie een taal van de allesomvattende eenheid is. Na vragen beantwoordt te hebben als: Wat is astrologie, hoe is het ontstaan, hoe oud is het en is het bijgeloof?, worden verschillende disciplines vanuit astrologisch perspectief bekeken. Hierbij koppelt de auteur de astrologie onder andere aan de muziek, (alternatieve) geneeskunde, fysica, reïncarnatie, psychotherapie, de taal, wereldgodsdiensten en het periodieke systeem.

Astrologie van vandaag komt langzaam maar zeker uit de nevelen tevoorschijn om het menselijk denken meer inhoud te geven. Het zal zeer zeker de plaats gaan krijgen die het in feite toekomt.

Dit boek is het resultaat van meer dan veertig jaar praktijkervaring in astrologie en een diep interesse in de achtergronden. Bert Esser werkt vanuit de astrologie van de Werkgemeenschap van Astrologen (WvA). Relevante begrippen uit de WvA worden kort en helder uitgelegd.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl