Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


In harmonie met The Secret
...ook als het even niet lijkt te werken
Karen Hamaker-Zondag
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 14.50ISBN: 9789076277028
Uitgegeven door: BF Uitgeverij
Jaar uitgave: 2007
Pagina's: 112


Geen reviews


Bekijk achterkant

'The Secret' sloeg in als een bom en werd wereldwijd een bestseller. Tallozen gingen aan de slag om met hulp van de wet van de aantrekking geluk, vreugde en rijkdom te verkrijgen, en te creëren wat ze maar wilden. Toch heeft menigeen ervaren dat het niet helemaal zo soepel werkte als „The Secret” vertelt.

In dit boek analyseert Karen Hamaker waaróm het soms wel en soms ook niet werkt, en welke dynamieken hierbij een rol spelen. Ze analyseert de leringen van „The Secret” vanuit het oogpunt van de psychologie van Jung en vanuit spiritueel oogpunt.

Aanschouwelijk vertelt ze hoe onze gedachten onze werkelijkheid scheppen, hoe ons onbewuste bij onze wensen en visualisaties mee- of tegenwerkt, en welke rol het besef dat alles één is speelt. Ook laat ze zien dat er nog andere kosmische wetten meespelen, die het levenspatroon complexer, maar ook veel dieper en dynamischer maken. De inzichten die ze aanreikt zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap tot aan de spirituele leringen van de Vedanta, die, in het juiste perspectief gezien, ons leren dat er een réden is dat het positivisme van The Secret niet altijd werkt, zonder dat het afbreuk doet aan de basisuitgangspunten ervan. Het is een genuanceerde en onmisbare aanvulling op The Secret!

In dit boek weet ze met haar kennis, inzicht en ook humor de grote krachten toe te lichten die wij allemaal ín ons hebben. Zo reikt ze ons instrumenten aan om onze scheppende energieën te bevrijden en onze passie te leven op een manier die echt werkt.

Een múst voor elke Secret-lezer!


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl