Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Werkboek therapeutische belevingsastrologie

Ludy Hoogeveen
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.25ISBN: 9789074899970
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2000
Pagina's: 159


Geen reviews


Bekijk achterkant

De figuur van de geboortehoroscoop weerspiegelt ons gehele karakterpotentieel, en dat is aan de hand van de inzichten van de psychologische astrologie uitstekend te duiden.

Ludy stuitte echter steeds weer op de vraag hoe je nu kunt weten wat iemand met bepaalde horoscoopstanden gedaan en erváren had. Nu komen alle onderdelen van de horoscoop tot uitdrukking in handelingen, dromen, emoties, angsten, wensen, verlangens en bepaalde gedragingen. Dat stelde Ludy in staat om aan de hand van inzichten in de belevings- of ervaringsastrologie een methode te ontwikkelen om de geboortehoroscoop tot leven te kunnen (laten) brengen.

Ze schiep een prachtig en zeer bruikbaar instrument om jezelf op een dieper niveau te leren kennen aan de hand van oefeningen die met specifieke horoscooponderdelen samenhangen. Haar oefeningen, inzichten en ervaringen illustreert ze aan de hand van voorbeelden van deelnemers aan haar workshops en haar leerlingen.

Wie met deze oefeningen aan het werk gaat zal een leerzame, boeiende en intense nieuwe dimensie uit de horoscoop halen, en leren vóelen wat de eigen planeetstanden echt betekenen.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl