Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Astrologie: een plek binnen de chaostheorie

Bernadette Brady
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 10.00ISBN: 9789074899925
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2007
Pagina's: 184


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit is een baanbrekend werk, zowel voor wetenschappers als astrologen, dat de aannames over de grondslagen van de astrologie ter discussie stelt en in een nieuw perspectief zet. Ontdek in dit vlot geschreven en toegankelijke boek hoe de principes van de chaostheorie ieders leven ingrijpend beïnvloeden!

Hoe komt het dat de astrologie door alle eeuwen heen zo levend is gebleven, ondanks dat de gangbare wetenschap geen verklaring had voor de astrologie, en haar daardoor afwees? Het zijn de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap, met name die rond de chaos- en complexiteitstheorie, die een verrassend licht werpen op de dynamieken van de astrologie en die er toe kunnen leiden dat astrologie haar plaats binnen de wetenschap terugkrijgt.

De chaostheorie heeft een vorm van orde ontdekt die licht werpt op het menselijk bestaan en lot, en laat een op chaos-principes gebaseerde wereld zien die náást ons moderne drukke leven dat een logische orde veronderstelt, aanwezig is. De wereld van de chaos blijkt haar eigen logica te hebben en daaruit vloeien adembenemende inzichten voort in de rol van de astrologie in de westerse cultuur, onze ideeën over lot en noodlot, en over onze individuele ziel.

Bernadette Brady: een bezielend en zeer innovatief astrologe van wereldfaam, in Engeland in 2006 onderscheiden wegens haar ‘uitzonderlijke verdiensten voor de astrologie’.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl