Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Saturnus en Cheiron
Het genezen van de innerlijke wond
Liz Greene
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 18.75ISBN: 9789074899895
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2002
Pagina's: 144


Geen reviews


Bekijk achterkant

Veel aangelegenheden in de horoscoop die op het eerste gezicht niets te maken lijken te hebben met de astrologische planeten Cheiron en Saturnus, blijken er toch mee samen te hangen, aangezien de verdedigingsmechanismen van deze twee zó groot zijn, dat ze de rest van de horoscoop kunnen verlammen.

Saturnus en Cheiron zijn complexe goden van het Pantheon en het is moeilijk ermee om te gaan, vooral omdat ze te maken hebben met aspecten in ons waar we ons voor schamen of die we niet accepteren. Beide zijn verbonden met vernederende ervaringen, die ons een diep gevoel van ontoereikendheid geven. We voelen schaamte en verworpenheid. Liz laat zien hoe elke horoscoopfactor die niet goed functioneert door Saturnus of door Cheiron wordt aangegrepen, en geeft veel anecdotische en mythologische voorbeelden.

Ze gaat in op het mechanisme van de zondebok, op projectie, op vermijdingsgedrag, op afgunst en op dissociatie, op bitterheid en cynisme, maar laat ook de creatieve compensaties van de innerlijke wond zien, en zoektocht naar begrip en de wijsheid van de beide planeten, elk op hun eigen manier, maar diepgaand en elkaar aanvullend. En juist deze innerlijke wond blijkt ons te leiden naar écht leven. Liz is bekend en geliefd om haar scherpzinnige inzichten en briljante analyses, en ook dit boek is daarvan weer een bewijs.Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl