Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Karmische Liefde
"De astrologie van relaties uit het verleden"
Paolo Crimaldi
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.95ISBN: 9789074899314
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2004
Pagina's: 144


Geen reviews


Bekijk achterkant

Sommige relaties lijken een karmische inslag te hebben. Het is net of twee geliefden elkaar al kennen op het ogenblik waarop ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Hoe kan de astrologie helpen bij het duiden en analyseren van zo'n karmische relatie?

Crimaldi, een snel rijzende ster aan het astrologische firmament in Italië, geeft een heldere toelichting op de belangrijkste kenmerken van zo'n relatie. Het Huwelijkspunt en de Vertex spelen daar een belangrijke rol in, evenals de Maansknopen, Saturnus en Cheiron.

Karmische relaties kennen hun eigen opgaven en problemen, die Crimaldi mede aan de hand van aangrijpende liefdesgeschiedenissen toelicht. Hij gebruikt daarbij zowel de gewone horoscoopvergelijking als de samengestelde of compositiehoroscoop van de geliefden, en de horoscoop van de eerste onmoeting, die hij duidt vanuit karmisch oogpunt.

Hij laat zien hoe pijn en lijden, maar ook vreugde en groei in relaties vanuit een karmisch oogpunt kunnen worden geanalyseerd, en geeft zowel psychologische als astrologische instrumenten om dat wat er speelt te begrijpen en een plek te geven.

Over dit onderwerp is nog vrijwel geen boek verkrijgbaar; belangrijk voor elke astrologiebeoefenaar die serieus karma en astrologie met elkaar wil verbinden.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl